• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

28.04.2018

14:25

MILOJEVIĆ DIRIGUJE: "Delije", svi u Kruševac da osvojimo titulu!

Crvena zvezda

MILOJEVIĆ DIRIGUJE: "Delije", svi u Kruševac da osvojimo titulu!

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da će njegova ekipa protiv Napretka u Kruševcu (nedelja, 16.00) pokušati da popravi loš ovosezonski skor

Pozvao je trener Zvezde navijače da dođu u što većem broju i podrže crveno-bele.

Pozvao bih navijače da u što većem broju dođu u Kruševac i da podrže ove momke, jer su oni to zaslužili. Nastavljamo plej-of, igramo protiv ekipe koja je dobro odigrala kompletno takmičenje do sada i jedine ekipe sa kojom mi imamo negativan skor. U Kruševcu smo izgubili, a na "Marakani" smo osvojili po bod i probaćemo da to ispravimo - rekao je Milojević novinarima na stadionu "Rajko Mitić".

Respektujem Kosanovića 
Milojević se osvrnuo i na rad trenera Milorada Kosanovića u Napretku.
- Kruševljani vole svoj klub i svoj grad i oni i zaslužuju Napredak  ovakav kakav jeste. Oni su iskusna ekipa, iskusno vođena, jedni su od retkih koji imaju stabilnog finansijera i to se odražava i na njihovu igru. On je zaista iskusan trener, njegove izjave su uvek igra reči. Prošli put je akcenat bacio na pošteno suđenje, ovog puta na to slavlje titule u Beogradu. Respektujem gospodina Kosanovića i ne bih dalje komentarisao - rekao je Milojević.

Crvena zvezda će sutra gostovati u Kruševcu ekipi Napretka, a eventualnom pobedom osvojila bi titulu prvaka Srbije.

- Nama matematički nedostaje još jedna pobeda, ali ekipa kao što je Crvena zvezda u svakoj utakmici mora da ide na pobedu, da igra dobro, pa čak i u prijateljskom susretu. Daćemo sve od sebe i u Kruševcu, ovo je sport i videćemo kako će se završiti utakmica - rekao trener Zvezde.

Milojević na utakmici protiv Napretka neće moći da računa na Milana Rodića i Nenada Milijaša zbog kartona.

- Ovoga put neće moći da nastupi Rodić zbog crvenog, kao ni Milijaš zbog parnih žutih kartona. Posle subotnjeg treninga videću na koje igrače ću moći da računam za utakmicu u Kruševcu - poručio je Milojević.

Utakmica 34. kola Super lige Srbije izmedju Napretka i Crvene zvezde igraće se sutra od 16.00 u Kruševcu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta
Društvo

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta

Slađan Vučković (52), nekadašnji deminer Vojske Savezne republike Jugoslavije, koji je ostao bez obe ruke u razminiravanju Kopaonika, kazao je za naš portal da je pametno što je naređena evakuacija naselja Stevan Sinđelić jer ukoliko se sa gradilišta zaista uklanja Tomahavk, to ubojno sredstvo sadrži ogromnu količinu eksploziva – čak 454 kilograma.

20.04.2024

11:55

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija