• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

04.05.2018

12:35

MILOJEVIĆ JOŠ NIJE REKAO "DA": Neću ostati samo da bih ostao!

Crvena zvezda

MILOJEVIĆ JOŠ NIJE REKAO "DA": Neću ostati samo da bih ostao!

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da će u narednim danima razgovarati sa upravom oko budućeg statusa i da će odluka o ugovoru biti doneta vrlo brzo

- Nisam razgovarao, razgovaraću narednim danima. Ne želim da izbegnem odgovor. Nije to po mom karakteru da to bude tema broj jedan i ne bih voleo da to bude tako. Razgovaraćemo o svemu, odluku ćemo doneti vrlo brzo. Ne mogu ništa više da kažem o svemu tome - rekao je Milojević novinarima u Beogradu.

Neću ostati da bih ostao, ako neke stvari ne mogu da budu. Nisam tip koji voli da priča velike stvari. Ne vodim se logikom da ako neko galami misli da je više u pravu. Pre svega sam profesionalac, imam porodicuVladan Milojević, trener Zvezde

Zvezda je postala šampion Srbije tri kola pre kraja prvenstva. Milojević ima ugovor do kraja sezone i njegov budući status je jedna od glavnih tema u i oko Crvene zvezde.

- Odrasli smo ljudi, razgovaraćemo i videti. Zbog moje Crvene zvezde, neću dovoditi klub u cajtnot. Jako sam studiozan i ima puno stvari koje želim da znam. Ako u nešto verujem, verujem. Neću ostati da bih ostao, ako neke stvari ne mogu da budu. Nisam tip koji voli da priča velike stvari. Titula je bila zadatak, dao sam sve od sebe da dođemo do nje i drago mi je i srećan sam. Ne vodim se logikom da ako neko galami misli da je više u pravu. Pre svega sam profesionalac, imam porodicu. Razgovaraćemo i na kraju krajeva doneti najbolju moguću odluku što se tiče Crvene zvezde. Jedno su želje i šta volimo, drugo možda neka realnost -  kazao je Milojević.

Proslava titule će sačekati do poslednje runde, s obzirom na to da će crveno-beli u subotu od 20.00 pred praznim tribinama svog stadiona igrati protiv Spartaka.

- Cilj nam je bio da to što pre uradimo. To nam daje komfor da u narednim utakmicama probamo igrače koji apsolutno zaslužuju da igraju. Bez obzira na sve, mi smo Crvena zvezda i daćemo sve od sebe da dobijemo sve utakmice do kraja, bez obzira u kom sastavu budemo bili - rekao je Milojević.

Milojević je naveo da je Spartak hit prvenstva i da je ovo jedna od najboljih sezona subotičkog kluba u istoriji. On je dodao da mu nije drago što će se utakmica igrati pred praznim tribinama, ali da ne sumnja da će biti puno u pretposlednjem kolu u Novom Sadu, a posebno "na fešti" protiv Voždovca u poslednjem.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija