• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/infomer.rs

08.05.2018

10:45

(VIDEO) CRNI VUJADINE, ŠTA ĆE MIRKA NA OVO DA KAŽE! Savić: Osećaj kad postaneš šampion, BOLJI JE NEGO VOĐENJE LJUBAVI SA ŽENOM!

Crvena zvezda

(VIDEO) CRNI VUJADINE, ŠTA ĆE MIRKA NA OVO DA KAŽE! Savić: Osećaj kad postaneš šampion, BOLJI JE NEGO VOĐENJE LJUBAVI SA ŽENOM!

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Vujadin Savić ima zanimljivo poređenje za osećaj kada se osvoji šampionska titula u dresu Crvene zvezde

Savić to nije uspeo kao senior tokom svog prethodnog boravka u klubu, ali je sada kao komandant odbrane vodio crveno-bele i do nokaut faze Lige Evrope.

On je neke od zanimljivosti iz svoje karijere otkrio u Zvezdinoj emisiji "Od gola do gola".

- Da se ne naljute naše žene, ali bolji nego posle vođenja ljubavi sa njima. Šalu na stranu, svi smo presrećni i uživamo u tome, sad su tribine prazne, ali se nadam da će 19. maja biti pun stadion i da ćemo svi zajedno proslaviti titulu - rekao je Savić. 

- Držaću se utakmica u Zvezdi, mislim da mi je najbolja u Londonu protiv Arsenala, žao mi je samo što nisam uspeo da postignem pogodak pa da se ta istorija ponovi. Pamtiću tu utakmicu po prečki, stvarno sam odigrao fantastično i to je moja najbolja utakmicau Zvezdi ili karijeri - kaže Savić. 

starsport


Telefonom se redovno čuje sa svojim saigračima jer imaju grupu "Gardisti", a na pitanje da li se seća nekog blama na terenu izdvaja jednu situaciju od pre osam godina. 

- Mnogo sam ih imao van terena, na terenu možda protiv Slavije iz Praga ovde 2010. Nikola Lazetić mi je rekao da moram na utakmici nekome da otkinem 'onu stvar', ja sam to bukvalno shvatio, imao sam jedan duel sa igračem, uhvatio sam ga i tri minuta je ležao. Eto to je nešto što nikada ne bih ponovio, ali eto tako se desilo - uverava Zvezdin štoper. 

SVI SU NAS OTPISALI, GOVORILI DA SE NE OBRUKAMO! Savić zna ko je najzaslužniji za Zvezdin uspeh!

Poslednja pesma koju je slušao je pesma "Je l' zbog nje", a ista numera se čula i u svlačionici kada je Zvezda osvojila titulu. 

- Nema šta mnogo da se pojašnjava, Adža je zadužen za muziku, on pušta i pustio je dva, tri dana pred utakmicu u Kruševcu kad smo osvojili titulu i to je postao hit u svlačionici, a posle i u kolima - kaže Savić. 

Od sportova ne može da gleda američki fudbal i hokej, na pusto ostrvo bi poveo Filipa Stojkovića i Marka Gobeljića, a saglasan je i sa vraćanjem obaveznog služenja vojnog roka.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija