• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.05.2018

17:08

ŽELIM DA ZABORAVIM OVU TITULU ŠTO PRE! Milijaš objasnio šta očekuje od "delija"!

Crvena zvezda

ŽELIM DA ZABORAVIM OVU TITULU ŠTO PRE! Milijaš objasnio šta očekuje od "delija"!

Podeli vest

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Nenad Milijaš istakao je da je titula osvojena ove sezone posebna 

Milijaš je prvi meč u crveno-belom dresu odigrao je protiv Voždovca. Dvanaest godina kasnije on će "zmajeve" dočekati na poslednjoj utakmici u sezoni, sa šampionskim peharom u rukama.

- Želeo bih da na meču sa Voždovcem pred punim tribinama podignemo pehar i da na pravi način proslavimo osvajanje titule sa našim navijačima. Ova titula mi je drugačija jer sam sada najstariji i najiskusniji u ekipi i osećam je na neki poseban način. Ovo će mi biti drugi put da kao kapiten Zvezde podižem pehar i mogu da kažem da sa nestrpljenjem očekujem taj trenutak. Od naših navijača tog dana očekujem, kao i uvek, nešto neponovljivo i nešto što do sada nije nigde bilo viđeno - rekao je Milijaš za sajt kluba.

Iskusni vezista osvrnuo se na fantastičnu sezonu koja je na izmaku.

- Sigurno ću ovu sezonu pamtiti mnogo bolje nego neke prethodne, posebno zbog dobrih rezultata u domaćem prvenstvu i u Evropi. Dugo nismo ostvarili ovakav uspeh. Nadam se da će se sledeće godine desiti još bolji rezultati pa da mogu da zaboravim što pre ovu titulu, a da pamtim novu, osvojenu još dominantnijom i boljem igrom. Navijam za to da ovu titulu ne pamtim najduže - istakao je kapiten Crvene zvezde.

On je u crveno-belom dresu osvojio je četiri šampionske titule. Od 2006. godine u tri navrata nosio je Zvezdin dres, a za to vreme odigrao je 243 utakmice i postigao 68 golova.

- Pamtim prvu titulu koju sam osvojio u crveno-belom dresu, kao i svakom Zvezdašu i meni taj moment zauzima posebno mesto u srcu. Sa druge strane, najteže je bilo kada smo pod vođstvom Slaviše Stojanovića osvojili šampionsku titulu. Imali smo problema u klubu, dugo se čaklala ta titula. Posle sedam godina uspeli smo da je vratimo na "Marakanu" i ona mi je baš ostala u sećanju. Hvala Bogu, došla su lepša vremena i sada se svi zajedno radujemo novim uspesima - zaključio je Milijaš.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija