• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

09.05.2018

12:47

MILIONČE ZA MARINA! Terzić ne odustaje, kreće u novi napad na Nemca!

Crvena zvezda

MILIONČE ZA MARINA! Terzić ne odustaje, kreće u novi napad na Nemca!

Podeli vest

Rukovodstvo Crvene zvezde pokušaće još jednom da dovede Marka Marina, za kojeg je spremno da plati milion evra Olimpijakosu

Generaln direktor Zvezde Zvezdan Terzić želi da pokuša još jednom, iako u prethodnih nekoliko navrata nije bio uspešan u nameri da dovede Marina.

Kako piše Sportski žurnal nekadašnji reprezentativac Nemačke jedna je od glavnih opcija sportskog sektora novog šampiona Srbije za poziciju "desetke" koju je generalni direktor najavio kao jedno od dva top pojačanja iz inostranstva.

U atinskim crveno-belima je rasulo, gazda Evangelos Marinakis je besan na igrače, najavio je čistu i upravo to će pokušati da iskoristi Zvezda.

Žurnal piše da su u klubu s "Marakane" spremni da za obeštećenje plate milion evra, ali je pitanje da li će Olimpijakos pristati, jer je Marina svojevremeno platio tri miliona.

Nema dileme da uprava Zvezde ambiciozno ulazi u predstojeći prelazni rok, pošto je prema saznanjima Informera na meti i bivši reprezentativac Zdravko Kuzmanović.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
djukela iz stitara

pre 5 godina

Ovo bi bio teski i skupi promasaj picipevac nema pojma...aleksic je za njega izmislio fudbal plus moze lepo da se unovci meleg je isto bolji djuricic klasa za njega....i suma je kostao 2 milke ako neko kosta nesto ne znaci da vredi i obrnuto kad je neko dzabalesku ne znaci da nije majstor...katai je bio dz a licno je maradona za marina al treba to neko da vidi

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17