• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

10.05.2018

14:39

KAPITEN VOJVODINE MISLI SAMO NA ZVEZDU! Jovančić: Postoji interesovanje, ne znam šta će biti!

Crvena zvezda

KAPITEN VOJVODINE MISLI SAMO NA ZVEZDU! Jovančić: Postoji interesovanje, ne znam šta će biti!

Podeli vest

Kapiten fudbalera Vojvodine Dušan Jovančić istakao je da razmišlja samo o Crvenoj zvezdi, ali zbog utakmice koju ova dva tima igraju u nedelju

Jovančić se u medijima spominje kao fudbaler kojeg na "Marakani" žele, ali kapiten Vojvodine za sada ne razmišlja o tome.

- Istina je, postoji interes, ali o svemu tome kada se završi sezona. Jer, u ovom trenutku zaista ne znam šta će i kako biti dalje. Najpre ću, kao što je red, sesti i razgovarati sa Upravom Vojvodine da vidimo imamo li zajedničkih planova. Nismo još pričali tako da zaista nemam ništa konkretno - rekao je Jovančić, kojem na kraju sezone ističe ugovor sa "lalama":

Novosađani u nedelju dočekuju Zvezdu, a Jovančić se nada da novi šampion neće slaviti u na "Karađorđu".

- Želja nam je da Zvezda ne slavi na "Karađorđu". Naravno da respektujemo protivnika, ali protiv Partizana smo, takođe na našem stadionu, pokazali da možemo. Epizoda u Nišu je bila za zaborav i želimo da je što pre "izbrišemo" iz sećanja. Takođe, namera nam je da sada u finišu na što bolji način privedemo prvenstvo kraju i ispravimo sliku - kaže Jovančić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17