• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.05.2018

12:45

PUCA LJUBAV ADŽIĆA I ZVEZDE!? Šampion nudi milion evra plus bonuse, ali je problem klauzula od 70 odsto!

Crvena zvezda

PUCA LJUBAV ADŽIĆA I ZVEZDE!? Šampion nudi milion evra plus bonuse, ali je problem klauzula od 70 odsto!

Podeli vest

Crveno-beli su ponudili Luki Adžiću novi, četvorogodišnji ugovor, ali je mladi fudbaler sve dalje od nastavka saradnje

Adžiću aktuelni ugovor ističe na kraju godine, a već neko vreme se na "Marakani" priča o produžetku saradnje. Ipak, mladi ofanzivac je sve dalje o ostanka u matičnom klubu.

Čelnici Zvezde već nekoliko dana pregovaraju sa predstavnicima mladog fudbalera, a to su Lukin otac i bivši kapiten i sportski direktor crveno-belih Ivan Adžić i poznati menadžer Radojica Božović.

Novi šampion Srbije je Adžiću spremio četvorogodišnji ugovor vredan 1.080.000 evra, plus dve hiljade evra za svaki gol i asistenciju. To nije sve, plasman u grupnu fazu Lige šampiona Adžiću bi doneo 100.000 evra, a titula 50.000. 

U perspektivi je i kapitenska traka, koju bi fudbaler koji je ponikao na "Marakani" vrlo brzo zadužio. Ali...

Problem je klauzula na kojoj insistiraju zastupnici 20-godišnjeg igrača, a to je da Adžić na 70 odsto utakmica u narednoj sezoni bude starter. U Ljutice Bogdana nisu volji da tako nešto unesu u ugovor, jer ne žele da nameću obavezu treneru Vladanu Milojeviću.

Razvoj situacije u redovima srpskog šampiona pomno prati Anderleht, koji je veoma zainteresovan za Adžića.

Ukoliko ne dođe do dogovora između Zvezde i Adžića, crveno-beli bi morali jednog od najtalentovanijih igrača da prodaju već ovog leta kako bi uzeli bar neki novac. A to je najviše milion evra.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
novinar

pre 5 godina

Нисам знао да се може исповедити и новинару.

Bgd

pre 5 godina

Menadžera razumem ali ne razumem oca i malog. Završiće kao i svi koji su rano otišli u inostranstvo i eto njega za dve-tri godine ponovo u Zvezdi da "oživi" karijeru...

Nikola

pre 5 godina

Koliko se meni cini on nesto nije ni bio u planu Milojevica pa su mu ga nametnuli...vidi se da su mu pare bitnije pa bi bilo bolje odmah da ga prodate nego da bude kao sa partizanom i Zivkovicem

sasaPG

pre 5 godina

Je li ovo Rajo na slici, ne smijete mu ni ime napisati...

Dragan

pre 5 godina

Ako Zvezda ima ozbiljnog kupca za njega treba ga odmah prdati. Zar i on koji je tek prohodao da ucjenjuje klub. Odmah na transfer, za primjer drugima.

robin hud

pre 5 godina

A steta jer mali ima kvaliteta ali proci ce izgleda kao mnogi nestrpljivi kojima je samo lova u glavi. Nema tu neke vajde. Da se bar malo ugledao na malog Gruju. Jbt njega su molili da ide iz Zvezde zbog velikog transfera a vidi ovog malog. Sto je najgore stari mu bio kapiten Zvezde i umjesto da mu on objasni kako to treba on jos kontra. A neka mu ja Bog na pomoci a mi uvijek mozemo da nadjemo i boljeg og njega. To je tako, koga nema bez njga se mora.

Izbori 2024

Vesti

Sandra Božić čestitala Dan Vojske Srbije
Politika

Sandra Božić čestitala Dan Vojske Srbije

Predsednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Sandra Božić čestitala je danas svim pripadnicima Vojske Srbije 23. april, Dan Vojske Srbije, ističući da Srbija temeljno razvija svoju vojsku kako bi bila sposobna da odgovori na sve izazove.

23.04.2024

12:46

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija