• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.05.2018

14:55

DANI KAO GODINE DO SUBOTE! Radonjić ne može da dočeka proslavu titule!

Crvena zvezda

DANI KAO GODINE DO SUBOTE! Radonjić ne može da dočeka proslavu titule!

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Nemanja Radonjić izjavio je da ne može da dočeka utakmicu protiv Voždovca u subotu kada će crveno-beli i zvanično podići šampionski pehar

- Jedva čekam da proslavimo titulu na našem stadionu sa navijačima. Verujte mi da mi vreme od kada smo obezbedili titulu do utakmice sa Voždovcem traje kao godina, koliko željno iščekujem da se da podelimo radost sa navijačima. Očekujem da će biti pun stadion u subotu, Zvezdi nikada nije nedostajalo podrške, navijači su na svakom meču uz nas i verujem da će tako biti i na proslavi titule. Svi zajedno smo zaslužili nezaboravnu atmosferu tog dana - izjavio je Radonjić za klupski sajt.

Mladi fudbaler, strelac izjednačujućeg gola na gostovanju protiv Vojvodine, rekao je da mu je drago što je nastavio sa pogocima i da se nada da će sezona biti završena trijumfalno u subotu.

- Mi smo Crvena zvezda i moramo uvek da pobeđujemo. Drago mi je što sam postigao još jedan gol, nadam se da ću nastaviti seriju i na meču protiv Voždovca, da obeležimo titulu na najbolji mogući način - istakao je jedan od najboljih igrača Zvezde.

Kako je naveo, uprkos teškom vremenu za igru, crveno-beli su u nastavku podigli nivo igre i došli do pobede u Novom Sadu (2:1).

- Bilo je jako teško vreme za igru, nismo odigrali prvo poluvreme na našem nivou. Trebalo nam je malo vremena, sa šefom smo se u pauzi dogovorili da izađemo visoko u nastavku meča, da igramo kao što smo to radili uvek do sada. Ispoštovali smo dogovo iz svlačionice i to nam se isplatilo. Iako tri boda ništa ne menjaju u rasporedu na tabeli nama je uvek najvažnije da pobeđujemo i drago mi je da smo i u Novom Sadu to uspeli - zaključio je Radonjić. 

PUNE TRIBINE ZVEZDINIH NAVIJAČA! Fešta na "Marakani" - besplatno na Voždovac!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija