• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mozzarsport

16.05.2018

11:28

MOŽE LI MILION EVRA DA ZADRŽI LE TALEKA NA "MARAKANI"? Poslednja ponuda Zvezde štoperu!

Crvena zvezda

MOŽE LI MILION EVRA DA ZADRŽI LE TALEKA NA "MARAKANI"? Poslednja ponuda Zvezde štoperu!

Podeli vest

Trude se svim silama čelnici Crvene zvezde da zadrže Damijana le Taleka, pa su francuskom defanzivcu ponudili dvogodišnji ugovor vredan milion evra neto

Predviđeni su i bogati bonusi za evropske i domaće uspehe, možda i deo novca na ruke koji može da traži kao slobodan agent, prenosi Mozzartsport. Sada je sve na defanzivcu, koji je tokom zime odbijao mnogo izdašnije ponude od  Bašakšehira i PAOK-a, koji mu je navodno garantovao 700.000 evra, svestan da će ovog leta moći da bira sredinu kao slobodan agent.

Međutim, crveno-beli se nadaju da se Le Talek privikao na život u Srbiji, ali se uzdaju i da će bitan faktor prilikom konačne odluke štopera biti trener Vladan Milojevića, koji je sigurno igrački nadogradio francuskog defanzivca. 

Le Talek je došao u Crvenu zvezdu januara 2016.godine. Za klub iz Ljutice Bogdana odigrao je 103 meča i postigao sedam golova. Osvojio je dve titule šampiona Srbije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nikako

pre 5 godina

Dati mu milion evra za jednu sezonu je nerazumno razbacivanje parama.On jeste odigrao odlicnu sezonu,na mestu koje nije njegovo ali ne zasluzije nijedan igrac ovoliku platu kod nas.Da je za dve sezone,pa i da se razmisli ali ovako ni slucajno.Pogotovo sto ima vec 28 godine i nece moci da se izvuce ta kinta,evetualnom njegovom prodajom na kraju sezone.

Bulls

pre 5 godina

Jel ti druze vidis lepo da pise dvogodisnji ugovor ?! Veoma bitan igrac za nasu odbranu.

Bgd

pre 5 godina

Rodjo,procitaj lepo tekst i bices zadovoljan kad ga budes razumeo,jer mu je bas takav ugovor ponudjen.

Dr Laza

pre 5 godina

"ponudili dvogodišnji ugovor vredan milion evra neto" - pažljivo čitaj prijatelju

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)
nije prošao

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)

Carinski službenici su 23. aprila 2024. godine na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, otkrili neobičan pokušaj jednog putnika, da u ličnom prtljagu prokrijumčari preko 300 komada starinskog pokućstva, bodeža u koricama, časovnika i nakita, za koje se pretpostavlja da bi pored materijalne, mogli imati i antikvitetnu vrednost.

24.04.2024

15:10

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija