• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.05.2018

11:37

RADONJIĆ OSTAJE U ZVEZDI: Nadam se da ću ovako i sledeće sezone!

Crvena zvezda

RADONJIĆ OSTAJE U ZVEZDI: Nadam se da ću ovako i sledeće sezone!

Podeli vest

Nemanja Radonjić, jedan od boljih igrača Crvene zvezde ove sezone, nada se da će se njegov tim i naredne sezone radovati titulu, čime je nagovestio da bi mogao da ostane u Ljutice Bogdana 1a

Crvena zvezda je u subotu uveče proslavila titulu šampiona Srbije, a Radonjić je posle meča očekivano bio raspoložen.

- Meni je prvi put da doživim ovako nešto, zahvalio bih se publici na ovakvoj podršci, nisam očekivao ovakvu posetu i svakako da smo mnogo bolje igrali i zbog publike. Znali smo da je titula već naša i igrali smo za svoju dušu, ali smo ispoštovali sve dogovore iz svlačionice. Posle derbija me je krenulo, dao sam pet golova zaredom, kako me je krenulo verovatno bih dao i 10. Nadam se da ću nastaviti ovako i sledeće sezone. Pozivam navijače da i sledeće sezone dolaze u što većem broju jer mislim da ova generacija to zaslužuje - rekao je Nemanja Radonjić za zvaničan sajt i možda najavio ostanak na "Marakani", mada će bez sumnje crveno-beli biti zasuti brojnim ponudama. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija