• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.05.2018

10:58

(FOTO) LEGIJA POKVARILA ZVEZDINE SNOVE! Prvak Srbije nije nosilac u 2. kolu kvalifikacija za LŠ!

Crvena zvezda

(FOTO) LEGIJA POKVARILA ZVEZDINE SNOVE! Prvak Srbije nije nosilac u 2. kolu kvalifikacija za LŠ!

Podeli vest

Poljska Legija pokvarila je u nedelju snove Crvene zvezde i pogurala je u grupu nepovlašćenih ekipa na žrebu za drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona

Crveno-beli su čekali rasplet u nekoliko evropskih liga, da bi videli u kojoj će grupi ekipa da budu na žrebu, ali nisu imali sreće sa epilogom.

Kod Rumuna Kluž je odneo titulu ispred nosa Steaui, što je išlo u prilog Zvezdi, ali je Legija ugrabila krunu u Poljskoj i pomerila srpskog prvaka među nepovlašćene timove.

S obzirom na to da se istog dana žrebaju parovi prvog i drugog kola kvalifikacija, ne postoji mogućnost da Zvezda uskoči na mesto nekog nosioca, koji eventualno ispadne u prvom krugu.

Crvena zvezda će biti nosilac u prvom kolu kvalifikacija, a njeni mogući rivali su: Dudelanž (Luksemburg), Spartak Trnava (Slovačka), Valeta (Malta), Sutjeska (Crna Gora), Alaškert (Jermenija)...

Nisu sve lige u Evropi još završene, pa samim tim ni spisak potencijalnih rivala nije još zaključen.

Kada je u pitanju drugo kolo kvalifikacija, tu već počinje hod po mukama, jer sve ekipe imaju bolji klupski koeficijent od Crvene zvezde, pa samim tim nose i epitet favorita.

Potencijalni rivali crveno-belih su: Ludogorec (Bugarska), Seltik (Škotska), APOEL (Kipar), Legija (Poljska), Astana (Kazahstan), Karabag (Azerbejdžan), BATE Borisov (Belorusija), Dinamo  Zagreb (Hrvatska), Šerif (Moldavija), a ime poslednjeg rivala će biti poznato kada se završe sve lige.

U trećem kolu kvalifikacija nosiocima se pridružuje austrijski Salcburg, a u četvrtom holandski PSV Ajndhoven i švajcarski Jang Bojs.

Žreb za prvo i drugo kolo kvalifikacija održaće se 19. juna.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miodrag

pre 5 godina

Šta ima veze protivnik.Uz mnogo sreće svi naši klubovi gledaju samo da prezime i odigraju što više utakmica. Ozbiljan rezultat se ne može postići, pa nije važno kolo u kome se ispada. Za rezultat je potreban ozbiljan rad a ne nameštena srpska liga!!!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija