• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir

26.05.2018

10:51

ŠABAN ŠAULIĆ SE OBRUŠIO NA ZVEZDU I MILOJEVIĆA: Hteli su od Luke da naprave taoca!

Crvena zvezda

ŠABAN ŠAULIĆ SE OBRUŠIO NA ZVEZDU I MILOJEVIĆA: Hteli su od Luke da naprave taoca!

Podeli vest

Pevač narodne muzike i deda bivšeg fudbalera Crvene zvezde Luke Adžića Šaban Šaulić žestoko je isprozivao crveno-bele zbog situacije u kojoj je bio njegov unuk

Dugo je trajala saga oko Luke Adžića, kojem je ugovor sa crveno-belima isticao na kraju godine, a pregovori o novom su se odužili. Na kraju, sve se završilo tako što je Adžić otišao u Anderleht, a Zvezda je od transfera inkasirala 800.000 evra.

Adžićev deda je besan zbog toga što je predstavljeno da je mladi ofanzivac izdao crveno-bele.

- Žao mi je što se njegov odlazak iz Zvezde dogodio prerano, ali to nije bio njegov izbor, već moranje. U poslednje vreme svedoci smo brojnih serviranih napisa. Crvena zvezda je svoje 19-godišnje dete izložila medijskom linču, navukla na njega gnev navijača, a to sve u cilju zaštite trenerovih želja. I Luka i cela porodica proživeli su težak i stresan period - rekao je Šaban Šaulić za Kurir.

Ono što su iz Zvezde izostavili da kažu je najbitniji detalj - da uz ugovor mora da zna da trener Milojević ne računa na njega, odnosno da ne ceni takav tip igračaŠaban Šaulić, deda Luke Adžića

On je istakao da je tačno da je Zvezda Adžiću ponudila novi ugovor, ali po kojem bi talentovani fudbaler bio talac i u nemilosti trenera Vladana Milojevića.

 - Tačno je da mu je Zvezda ponudila ugovor i drago mi je što je poslovanje postalo na taj način transparentno. Sada će svi mladi igrači imati reper da mogu da traže tako velike ugovore od kluba. Ono što su izostavili da kažu je najbitniji detalj - da uz ugovor mora da zna da trener Milojević ne računa na njega, odnosno da ne ceni takav tip igrača, i da i oni kao i Luka znaju da prema njemu ima lični animozitet. I sada mi vi recite, koji mladi igrač željan dokazivanja bi pristao da ostane pod tim uslovima, praktično da bude talac, da ne igra velike ligaške i evropske utakmice i propusti najbolje godine karijere - poručio je Šaulić.

Kralj narodne muzike se nije tu zaustavio, još žustrije je udario na trenera Zvezde.

- Potvrda Milojevićeve lične netrpeljivosti prema Luki je i izjava koju je dao usred afere s njegovim ugovorom. Tada je rekao kako "ne zna ništa o tome i ne prati to". Koji to trener kome je iole stalo do igrača kaže nešto tako? No, to ne bi bio problem, svaki trener ima pravo da bira tim i taktiku, ali onda treba izaći pred javnost i reći to je to, a ne podmetati priču o novcu, koja u Lukinom slučaju ne pije vodu. Jer, ako je sve tako transparentno, onda bi javnost morala da zna da je Luka bio najmanje plaćen igrač u Zvezdi, ali ga to nije sprečavalo da voli klub, daje sve od sebe kad god mu se pruži prilika i postiže golove - istakao je Šaulić i dodao:

- O tretmanu koji su imali prema Luki jasno govori i to što su mu u januaru rekli da postoji mogućnost da ide na pozajmicu ili da sam nađe ponude ako ih ima, i da može da ide. Šta se to od januara do maja desilo, pa su počeli da veruju u njega? Sram bilo sve one koji su tome kumovali i neka ide njima na dušu - zaključio je deda Luke Adžića.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Doca

pre 5 godina

Javio se pokretač svega. Odlično. Zbog njega je unuk i igrao u CZ. Zbog njega su drugi mnogo bolji fudbaleri zapostavljeni ove godine. Srećno mali Jankoviću odn. Adžinjo.

jadranin

pre 5 godina

AX šta u anderlehtu ćw da počinje 70% utakmica. Šta ako ga a hoće pošalju na pozajmicu.I drugo nemogu ni Šaban Šaulić ni bilo ko drugi sastavljati Zvezdi tim. Zato postoji trener. A te priče o nekakvim ličnim animozitetima trenera prema Adžiću su priče bez osnova i služe za vadjenje pred javnošću. U pitanju je veća lova i sve ostalo je rekla kazala.

Delija u duši

pre 5 godina

Čevok sa nesvršenom osnovnom školom teško da može da komunicira na ovakav način,znači da iz usta dede govori njegov menadžer-grobar srpskog fudbala,koji je najuren iz CG da mešetari ovde. Mali Luka može jedino da igra za tvoj Borac iz šabačke male koliko je dobar a zvezdu bi mogao samo da gleda na TV koliki je talenat tj da mu ti nisi deda i da mu otac nije zalutao u zvezdu i kao fudbaler a posebno kao sportski direktor.

Dragan

pre 5 godina

Mnogo zuris sabane mlad je igrao je a i igrao bi zvezda ima bukvalno dva tima sad ce vise grejati klupu a mozda i na pozajmicu

Darko

pre 5 godina

Ziva istina,pravo u metu.Srecno Luka, odlican si igrac ,samo napred .Problem je sto su navijaci placeni od gospodina velikog gazde Terze,ali pravi delija zna sta je istina.

Stranac

pre 5 godina

Sabane bas si .. I ti i onaj tvoj zet i unuk . svi ste vi..

sladjan

pre 5 godina

ucena kluba da igrac mora igrati!!!!!ko je bre on ronaldo mesi da mu je zagarantovano mesto!!!!

goran

pre 5 godina

alo pevaljko. Toliko si se iznervirao da ces sada da odrzis negde neki koncert, uzmes 50000 evrica i pravac na island na pecanje.

Milan

pre 5 godina

A inace u Anderlehtu ce da bude prva opcija..nisam nesto uveren..daj boze...ne znam sta Saulicu nije jasno....decko nije prihvatio novi ugovor sto je njegovo pravo...i zvezda ga prodala da ne bi uskoro otisao za dzabe....a tvoj unuk je trazio garantovanu minutazu.da bude prva opcija a to je vec ucena...secate se Vujadina Savica..ista prica bila...Dule Savic trazio da igra svaki mec Zvezda nije prihvatila i prodala ga. I posle svega se vrtio u Zvezdu....

MILOS RANKOVIC

pre 5 godina

MNOGO BRE PRICAS SABANE POZDRAVIO TE SASA POPOVIC PUSTI TI ZVEZDU NA MIRU A MILOJEVIC JE ZA TEBE GOSPODIN COVEK OCETE ZVEZDU DA MUZETE E NEMA VISE MOLICETE ZVEZDU DA GA PRIME NAZAD AL NIKADA TI SI ADZICU NOVI MUSTAFA

petar

pre 5 godina

Vjerujem de će Luka vremenom izrasti u velikog igraća. Međutim, treba da očvrcne i da igra sa mnogo više žara i hrabrosti. Doduše, u posljednje vreme malo je to popravio, ali nedovoljno za paklene evropske utakmice. Nadam se da to shvata i da će svoju igru unaprediti tamo. U protivnom, biće to samo još jedan talenat.

kiDe

pre 5 godina

Sabane, drz se mikrofona. Luka je dostigao svoj vrhunac, zahvaljujuci prezimenu koji nosi i minulog rada njegovog oca. Sve ce se videti u klubovima gde pedigre nista ne znaci, gde mora da se RADI!!! U svakom slucaju malom Luki puno srece, a ti Sabane malo ucuti i bavi se onim sto najbolje znas, PEVAJ.

Dragan

pre 5 godina

Ljubav prema unuku se ne pokazuje na takav način. Mišljenja stručna i vođenje kluba ostavite merodavnijim osobama. Nije to posao za vas. Držite se posla kojeg dobro radite.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija