• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Butasport

29.05.2018

16:24

JA U ZVEZDI? GLUPOST! Lukač demantovao da pregovara sa crveno-belima!

Crvena zvezda

JA U ZVEZDI? GLUPOST! Lukač demantovao da pregovara sa crveno-belima!

Podeli vest

Bivši golman Partizana Milan Lukač demantovao je da pregovara sa Crvenom zvezdom i da bi mogao da stigne na "Marakanu"

Pojavila se informacija da bi Milan Lukač mogao ovog leta da stigne u Ljutice Bogdana i zameni Milana Borjana, koji bi trebalo da nastavi karijeru u inostranstvu posle evropskih kvalifikacija.

Međutim, crveno-beli će morati da potraže novo rešenje, pošto Lukač, koji brani za turski Ahisar nema nameru da pređe u Zvezdu.

- Gluposti. Nikada nije postojala takva mogućnost, niti će biti - rekao je Lukač za Butasport.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija