• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S.

30.05.2018

23:01

ROČESTI HVALIO "GROBARE": Lepo je igrati u ovakvoj atmosferi, zaslužili smo finale!

Crvena zvezda

ROČESTI HVALIO "GROBARE": Lepo je igrati u ovakvoj atmosferi, zaslužili smo finale!

Podeli vest

Tejlor Ročesti je sa 23 poena predvodio Zvezdu do druge pobede protiv Partizana (81:73) i finala Superlige 

- Napravili smo bitan korak. Čestitke Partizanu na borbi. Mi se sad okrećemo finalu i borbi za titulu, prvu ove sezone - kazao je Ročesti.

Upozorava da ne smeju u finalu da prave greške kako iz meča sa crno-belima.

- Igrali smo dobro i zaslužujemo da osvojimo prvenstvo. I na ovom meču smo imali loše momente, ali to ne bi trebalo da se ponavlja u finalu. Ovo je bilo neko finale, pre finala. Partizan je imao fenomenalu podršku. Lepo je igrati u ovakvoj atmosferi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija