• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.05.2018

23:51

TOPIĆ ČESTITAO I PARTIZANU: Igrali su muški, ali naša duža klupa je presudila!

Crvena zvezda

TOPIĆ ČESTITAO I PARTIZANU: Igrali su muški, ali naša duža klupa je presudila!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde plasirali su se u finale plej-ofa Superlige Srbije, pošto su i u drugom meču  savladali Partizan sa 81:73 i u polufinalnoj seriji su slavili sa 2:0

Trener crveno-belih Milenko Topić nije krio zadovoljstvo zbog trijumfa nad večitim rivalom. Čestitao je svom timu, ali i večitom rivalu na borbi uprkos svim problemima sa kojima su se suočili u ovoj seriji.

- Čestitao bih svojoj ekipi na plasmanu u finale, isto tako i Partizanu koji nam je pružio jak otpor. Igrali su muški i snažno, kako znaju i umeju, učinili su to da mi damo svoj maksimum, i u prošloj utakmici i večeras - rekao je Topić novinarima posle utakmice.

- Za nijansu smo bili slabiji nego prošli meč, nismo bili toliko agresivni, na to je uticao i Partizan koji nas je svojom agresivnošću pritisao. Partizan sa ovim rosterom i sa svim problemima nije izdržao na kraju, na kraju je naša duža klupa došla do izražaja - dodao je on.

Topić je dodao da je Stefan Janković, uz Tejlora Ročestija, prelomio utakmicu.

- Mi cele godine se borimo sa njegovim temperamentom i odlukama i selekcijama. Zaista se trudimo da mu predočimo neke stvari. Došao je iz Kanade, iz Amerike, sasvim druga kultura, nije se privikao na ove uslove... Slažem se da je bio iks faktor uz Ročestija i sve ostale igrače koji su dali svoj maksimum - rekao je trener Zvezde.

- Dogovorili smo se da igramo mirno, ali ušli smo u neku nervozu, jurnjavu, dosta je bilo haotično i na terenu i na klupi, ali na kraju se samo pobeda piše i pamti -  rekao je Topić.

Zvezda će u finalu igrati protiv pobednika drugog polufinala u kojem se sastaju FMP i Borac.

- Nezgodni su protivnici, moramo da budemo na nivou, bilo ko da dođe - rekao je Topić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija