• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.S.

04.06.2018

09:24

ZVEZDA SPREMILA ZA MARINA TRI MILIONA EVRA! As Olimpijakosa došao u Beograd na pregovore

Crvena zvezda

ZVEZDA SPREMILA ZA MARINA TRI MILIONA EVRA! As Olimpijakosa došao u Beograd na pregovore

Podeli vest

Crvena zvezda spremna je da za fudbalera Olimpijakosa Marka Marina (29) izdvoji tri miliona evra, saznaje Informer

Crveno-beli očekuju da će najtrofejniji grčki klub tražiti oko 1,5 miliona evra za obeštećenje, dok ne nekadašnji fudbaler Čelsija ne bi pristao na platu ispod 700.000 ili 800.000 evra po sezoni.

Ofanzivni vezista srpskog porekla od juče je u Beogradu, zadržaće se nekoliko dana kako bi se video sa brojnim prijateljima, ali i predstavnicima Crvene zvezde. Nadali su se na "Marakani" da bi igrača Olimpijakosa mogli da dovedu i na pozajmicu, ali su iz grčkog kluba poručili da je to nemoguća varijanta jer Marinu ugovor ističe u leto 2019. godine.

Teški pregovori

Marin trenutno u Atini zarađuje 1.200.000 evra godišnje, ali se u Zvezdi nadaju da bi pristao da na "Marakani" igra za manje novca, jer mu je želja da obuče dres Zvezde.

Pare na sunce
Pozajmica bi za Zvezdu bila odlična opcija, ali to verovatno ne bi odgovaralo Olimpijakosu i Grci će insistirati na prodaji
Izvor Informera

- Marin je na odmoru i najpre je bio u Banjaluci da vidi porodicu, a tamo je i krstio dete prošlog vikenda. Međutim, juče je došao u Beograd, pošto u Srbiji ima mnogo prijatelja i rodbine, pa želi i sa njima da se vidi. U međuvremenu ga je zvao Zvezdan Terzić da se dogovore kad i gde će se videti i razgovarati, a igrač je rado pristao. U naredna dva dana biće sve mnogo jasnije. Čelnike Zvezde interesuje koji su minimalni uslovi na koje bi pristao Marina, ali verovatno ne bi išao ispod 700.000-800.000 evra po sezoni - kaže naš izvor.

Tek ako bi dogovorili uslove sa Marinom, onda bi iz Zvezde krenuli u završne pregovore s vlasnikom Olimpijakosa Evangelosom Marinakisom. Poznati brodovlasnik iz Pireja važi za teškog pregovarača, a kako je bivšeg nemačkog reprezentativca kupio od Čelsija za tri miliona evra, sad ga sigurno ne bi prodao za manje od 1,5 miliona.

- Pozajmica bi za Zvezdu bila odlična opcija, jer bi praktično za godinu dana besplatno dobila igrača. Međutim, vlasnik Olimpijakosa neće na to pristati, posebno ako imate u vidu činjenicu da mu klub neće igrati Ligu šampiona naredne sezone, pa je i tu u finansijskom smislu na gubitku. Nekih 1,5 miliona evra je verovatno realna cifra koju će tražiti - jasan je naš izvor.

Veliki zvezdaš

Iako se kao dečak sa porodicom preselio iz Banjaluke u Nemačku i igrao za njihovu reprezentaciju, Marin se oduvek deklasirao kao Srbin i navijač Zvezde. I sam je u prošlosti nekoliko puta izjavljivao da bi voleo da barem jednom zaigra sa klub sa "Marakane", a već godinama poseduje člansku kartu crveno-belih.

- Volim Zvezdu i nemam ništa protiv da jednom zaigram tamo. Ne znam koliko je to realno. Navijač sam, imam člansku kartu kluba od 2011. godine - rekao je nedavno Marin.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Strašno

pre 5 godina

Zamislite 1,5 miliona evra klubu i 700, 800 hiljada evra plata po sezoni. Da li taj covek spašava živote ljudi, poput svih lekara u Srbiji, sa zavrsenim Medicinskim fakultetom i specijalizacijom? Da li poradja trudnice, da li kopa rudu duboko pod zemljom. Koje je škole izučio taj i njemu slični igrači, bilo kog sporta. Još jedna mafija, mnogo jaca od drzave, koja je tu, nemoćna i ne zasluzuje tu ulogu.

Vickasti

pre 5 godina

Grobarčiću idi leči se pošto spominješ lekare. Ovaj igrač može da nas odvede u ligaški deo a tad svaka utakmica na Rajku je milion eur pa ti gledaj. Inače gde je vaš iz Šume???

Rumba

pre 5 godina

Koliko je života spasio Suma zaone pare? Koliko je života spasio Bambi Tošić za 750.000 evra odmaranja u JSL po sezoni? Koliko je života spasio Ilić za 200.000 evra godišnje u JSL ako je nastupao samo u posljednjih desetak minuta po meču? Ajde Franjevac bježi kući u Zagreb i tamo prisipaj svoju tugu i ljubomoru! Četvrt decenije vam nije dovoljno da se riješite prefiksa jugosovenstva, komunistički kadrovici još uvijek u upravi, igrate na otetom stadionu, Haradinaj i dalje navija za vas, a idol vam poturica Vujošević koji se uokolo ke*a po svemu što se srpko zove. Franjina tvorevino. Prvi tim vam na po osnivanju regrutovan drito od Pavelićevaca zarobljenih po blajburškim pumarcima.

nenad

pre 5 godina

Ne mogu da shvatim ove ljude koji pisu ovakve komentare .Mora da su sanjali ovakav transfer pa pozurili da ga sto pre objave.Devedeset posto ovakvih vesti su cista laz.Nema danas ljubavi ako nema novaca.Ja bih voleo da Mar4ko marin dodje bez para ali niste uspeli da zadrzite Adzica za milion a marka ce te za 700000 evra ,to ti prijatelju koji si ovo objavio pricaj pre spavanja svojoj gospodji a ne nama.

Lala iz Banata

pre 5 godina

УЛАЖИТЕ У НАШЕ ТАЛЕНТЕ... - НЕ ПЕРИТЕ ПАРЕ МАФИЈИ...!!

Dragan

pre 5 godina

Još jedna Terzina patka! Odakle tolike "žive" pare za polovnjaka jer njegov menadžer ne veruje u imaginarni novac kojeg Terzan ima?!

Doca

pre 5 godina

Užas. Samo budala može da plati ovu sumu novca.

Penzionerj

pre 5 godina

Toliki novac a nista ne postizete. U srecnim vremenima nasi timovi su bili na vrhuncu sa nasim igracima, gle sad, na dnu. Samo pojedinci imaju koristi.

Volim crno bele

pre 5 godina

Nije bio u Banja luci vec u Podgradcima kod Gradiske

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija