• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sportske novosti

05.06.2018

15:35

HRVATI POTVRDILI EKSKLUZIVU INFORMERA: Samir je vrlo blizu Zvezde!

Crvena zvezda

HRVATI POTVRDILI EKSKLUZIVU INFORMERA: Samir je vrlo blizu Zvezde!

Podeli vest

Ekskluzivna informacija Informera da je bivši hrvatski reprezentativac Samir na korak od prelaska u Crvenu zvezdu odjeknula je i u komšiluku, odakle je stigla još jedna potvrda vesti

Sportske Novosti su istakle da su i njihovi izvori potvrdili da je prelazak Samira u Zvezdu veoma blizu.

- Pregovori su u toku, a prema saznanjima Sportskih Novosti, priča nije nimalo bezazlena. Štaviše, "vrlo je izgledna", potvrdio nam je naš dobro upućeni izvor - piše hrvatski list.

Prema saznanjima Informera, Samir bi trebalo već u sredu da stigne na završne pregovore sa Zvezdom. Ponuđen mu je ugovor na dve godine, sa platom od 400.000 evra po sezoni.

(VIDEO) EKSKLUZIVA INFORMERA! BOMBA SA "MARAKANE": Zvezda dovodi Samira!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija