• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

06.06.2018

13:08

ZAMENIĆU DONALDA NA PRAVI NAČIN! Jovančić: Nisam imao dilemu, Zvezda je moj izbor!

Crvena zvezda

ZAMENIĆU DONALDA NA PRAVI NAČIN! Jovančić: Nisam imao dilemu, Zvezda je moj izbor!

Podeli vest

Novi fudbaler Crvene zvezde Dušan Jovančić rekao je da mu je veliko zadovoljstvo što će igrati u tom klubu, koji mu je bio prvi izbor kada je napuštao Vojvodinu

Jovančić ima 27 godina i igra na poziciji zadnjeg veznog. Posle igranja u beogradskim niželigašima, nastupao je za Borac iz Čačka i Vojvodinu u Super ligi Srbije.

- Veliko mi je zadovoljstvo što ću igrati u Zvezdi. Svetsan sam da se ovde broje samo pobede i da je prisutna odredjena doza pritiska. Nadam se da ću da se izborim sa tim i opravdati poverenje ovako velikog kluba - rekao je Dušan Jovančić na predstavljanju u Crvenoj zvezdi.

Jovančić je prvo pojačanje crveno-belih, sa kojima je potpisao ugovor na dve plus jednu sezonu. Nosiće dres sa brojem 29.

- Zvezda je bila moj prvi izbor. Kada su počeli pregovori, nisam imao nikakvu dilemu da je to pravi izbor za mene. Imao sam dosta dugačak put do nje, ali sam na kraju zadovoljan što sam došao do Crvene zvezde - istakao je Jovančić.

On bi na mestu zadnjeg veznog trebalo da zameni Mičela Donalda koji je napustio klub, a za koga je novajlija rekao:

- Igrao je odlično i velika je odgovornost kada dođete kao njegova zamena. Daću sve od sebe da ga zamenim na pravi način.

Kako je rekao, prošla sezona crveno-belih je bila najbolja u prethodnom periodu i sada su očekivanja veća, a na igračima je da pokažu da su dorasli Zvezdi.

starsport

Sportski direktor kluba Mitar Mrkela rekao je da se mnogo očekuje od Jovančića, koji je bio u planu da se dovede još u prošlom prelaznom roku.

- Zna da igra fudbal, disciplinovan je i može mnogo da trči, što mnogo znači treneru Vladanu Milojeviću. Verujem da će se razviti kako treba i doprineti rezultatima u narednim sezonama. Imali smo u planu da ga dovedemo još zimus, ali se tad nije ostvarilo jer se tada nisu oslobodila mesta na toj poziciji kako smo računali. To se desilo u ovom prelaznom roku - rekao je Mrkela.

Upitan da li će uskoro biti još pojačanja, Mrkela je odgovorio potvrdno.

- Biće, nadam se da ćemo se vrlo brzo ponovo videti ovde - naveo je Mitar Mrkela.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Borac rs

pre 5 godina

IGRAI U NIZERAZREDNIM KLUBOVIMA BEOGRADA PA MALO U VOJVODINI SA 27 GODINA POJACANJE ZA ZVEZDU. MENI NISTA NIJE JASNO, A OTERAJU ADZICA BISERA KOGA JEDVA DOCEKA ANDERLEHT. ZVEZDAS SAM ALI OVO NE RAZUMEM

Razvoj

pre 5 godina

Igrač ima 27 godina, a Mrkela kaze da se nada da ce se razviti na pravi nacin. Čestitamo!

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija