• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

08.06.2018

09:25

ZVEZDA ŽELI BEKA NOVARE! Zlatni "orlić" na meti srpskog šampiona

Crvena zvezda

ZVEZDA ŽELI BEKA NOVARE! Zlatni "orlić" na meti srpskog šampiona

Podeli vest

Zlatni "orlić", član generacije koja je 2013. godine postala prvak Evrope, Petar Golubović, mogao bi ovog leta da se preseli u Crvenu zvezdu

Nekadašnji fudbaler OFK Beograda, koji je od 2013. godine u Italiji, gde je bio član Rome, a sada je Novare, pričao je sa čelnicima srpskog šampiona o mogućnosti da dođe na "Marakanu" u letnjem prelaznom roku.

Golubović, koji igra na poziciji desnog beka, otkriva da ima i nekoliko ponuda iz Italije.

Razgovarao sam sa Zvezdinim čelnicima, ali nisam dobio konkretnu ponudu. Sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem odlično sam sarađivao u OFK Beogradu, još prošlog leta izrazio je želju da dođem. Videćemo kako će pregovori da se odvijaju. Imam pozive i iz Italije, od Sasuola i Đenove – rekao je Golubović za Žurnal.

Novara traži za Golubovića 700.000 evra, a 20 odsto od prodaje pripada Romi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija