• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mozzartsport

08.06.2018

12:39

UROŠ RAČIĆ IDE U VALENSIJU! Zvezdin vezista dobio ponudu koja se ne odbija!

Crvena zvezda

UROŠ RAČIĆ IDE U VALENSIJU! Zvezdin vezista dobio ponudu koja se ne odbija!

Podeli vest

Umesto u Bolonju ili Gent, Uroš Račić odlazi u - Valensiju! Zvezdin vezista dobio je ponudu koja se ne odbija i karijeru će nastaviti u Španiji

Iako se činilo da je Gent priveo posao kraju, "iskočila" je Valensija i potukla sve druge ponude, saznaje Mocartsport.

Ukoliko Crvena zvezda prihvati ponudu "slepih miševa", zaradiće oko dva miliona evra na Račićevoj prodaji, što je više nego što se u prvi mah očekivalo na "Marakani".

Pretpostavka je da će mladi fudbaler prvu sezonu u Primeri, a dobiće ugovor na četiri godine, odigrati, ipak, kao pozajmljen igrač u nekom drugom klubu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Oko

pre 5 godina

Pa Terzoću jesi li normalan čiveče? Luku Adžića i Račića ste za dve godune sigurno mogli prodati za 10 tak miliona evra..Adžića nije gotivio Milojević, koji ostaje u Zvezdi jos maximalno godinu dana jer ovaj put, sa ovakvim timom ispadamo iz kvalifikacija i za Ligu šampiona i za Ligu Evrope. I ode Milojević za većom lovom. , a Luka je mogao da igra jos najmanje jedan pun ugovor u Zvezdi. On i Zroš su dva vanserijska igraca oko kojih se trebala graditi Zvezdina i sadašnjost i budućnost. Posle na trzistu kupujete polvnjake od fudbalera koji nisu nigde uspeli.. Biće da se ovo radi sa namerom da se ulovi velika provizija u tim transferima..

Vickasti

pre 5 godina

Ti se razumeš u posao menađžera a nemaš veze sa životom. Ađić je celo proleće bio sebičan i nije hteo loptu da doda jer mu je alavi otac rekao sine guraj za sebe da te prodamo. što se tiče ovog Račića dete je svaki put izgubio loptu na sredini i ugrozio naš gol pa i ovi ga kupuju da ga daju na pozajmicu a ne da bude nosilac igre. Ako stvarno daju 2 miliona zavali levata odmah.

Oko

pre 5 godina

Strašno lepa... Fudbalske dijamante prodaju u bescenjeca onda dovode polovnjake za tu lovu koju su dobili za velike talente koji su se vec pozicionirali u timu.. Baš mudro..

Darko

pre 5 godina

Koliko li je gospodin dobar ,samo ga to interesuje.A Adzic i Racic , sta ce momci , beste odavde i od velikog gazde.Nenavijam za Zvezdu dok je Terzic tu.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17