• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. S.

11.06.2018

17:43

(FOTO) ZVEZDA KRENULA, MELEG JE TU, NEMA MILIJAŠA! Milojević: Krećemo od nule, obećavam samo rad!

Crvena zvezda

(FOTO) ZVEZDA KRENULA, MELEG JE TU, NEMA MILIJAŠA! Milojević: Krećemo od nule, obećavam samo rad!

Podeli vest

Za fudbalere šampiona Srbije Crvene zvezde završen je letnji odmor, pošto su crveno-beli u ponedeljak počeli pripreme za predstojeću sezonu

Na spisku trenera Vladana Milojevića je 29 fudbalera. Među njima su novajlije Dejan Meleg i prvo letnje pojačanje Dušan Jovančić, ali nema Nikole Stojiljkovića, a na spisku nije ni Nenad Milijaš, koji će se uskoro pridružiti saigračima.

- Imali smo dosta vremena za odmor. Radujem se treninzima. Vidim da su dobri rezultati testiranja, što znači da su se igrači dobro odmorili, ali i pripremili za ono što nas čeka. Do četvrtka smo ovde, a onda na Zlatibor, gde nas čeka glavni deo priprema. Posle toga Austrija, četiri kontrolne utakmice i 3. jula cemo biti u Beogradu - kazao je Milojević prilikom prozivke. 

Milijaš će se saigračima pridružiti do srede.

Voleo bih da imam sve igrače, da se Stojiljković do četvrtka priključi ekipi. Ali odlasci i dolasci su živa stvar. Polako. Imaćemo štošta da vidimo i čujemo do 31. avgustaVladan Milojević, trener Zvezde

- Radonjić i Rodić su sa reprezentacijom, Stojković, Ben i Milijaš imaju produženi odmor dva dana. Jedva čekam da budemo svi na okupu. Sa nama je i Meleg.

Crveno-bele čeka zanimljiv prelazni rok.

- Biće i dolazaka i odlazaka, svašta će se pisati i pričati. Mrkela radi posao kako treba.

Trener šampiona Srbije već je zaboravio prošlu sezonu.

- Moja filozofija je da smo arhivirali proslogodišnju sezonu koja je bila dobra. Kostur ekipe je ostao. Oni su navijali za mene i stručni stab i ja na njih. Sa te strane je lakše, poznajemo se, ali krećemo od nule. Nema se vremena. Sezona još malo počinje. Igrači su pokazali da su profesionalci, jos više mu motivisani. 

- Videćemo ko će ići na Zlatibor i na finalni deo u Austriji. Priključićemo i omladince. Voleo bih da imam sve igrače, da se Stojiljković do četvrtka priključi ekipi. Ali odlasci i dolasci su živa stvar. Polako. Imaćemo štošta da vidimo i čujemo do 31. avgusta.

Ništa osim rada, Milojević ne želi da obeća navijačima pred novu sezonu.

- Znate me, ne mogu da obećavam. Znate da ću raditi, truditi se, ali hajde da ne prognoziramo. 

starsport


Zvezda ima i dva reprezentativca na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

- To je odlično. To je pokazatelj naseg dobrog rada. Ponosni smo i kao klub. Nadam se da će oni dostojanstveno predstavljati našu zemlju.

Na spisku su: Milan Borjan, Nemanja Supić, Aleksandar Stanković, Miloš Gordić, Filip Stojković, Vujadin Savić, Frimpong, Stefan Hajdin, Strahinja Eraković, Srđan Babić, Marko Gibeljić, Nenad Krstičić, Nemanja Milić, Slavoljub Srnić, Branko Jovičić, Dušan Jovančić, Aleksandar Pešić, Dejan Joveljić, Mohamed Ben, Dejan Meleg, Milan Pavkov, Andrija Luković, Filip Bainović, Ze Markos, Veljko Nikolić, Aleksa terzić, Stefan Cvetković, Damjan Gojković.

Crveno-beli će od 14. do 21. raditi na Zlatiboru, a u austrijski Vindišgarsten preseliće se 23. juna i tamo će boraviti do 3. jula.

Prvu utakmicu u predstojećoj sezoni, Zvezda će igrati 10. ili 11. jula u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a ime rivala saznaće 19. juna.

Informer




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17