• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.06.2018

20:14

STIŽU STOJILJKOVIĆ I ŠTOPER, BOLJI OD LE TALEKA! Terzić obradovao "delije": Napadamo Ligu šampiona!

Crvena zvezda

STIŽU STOJILJKOVIĆ I ŠTOPER, BOLJI OD LE TALEKA! Terzić obradovao "delije": Napadamo Ligu šampiona!

Podeli vest

Fudbalski klub Crvena zvezda, posle Dejana Melega, dovešće i napadača Nikolu Stoiljkovića, potvrdio je generalni direktor Zvezdan Terzić

Prema njegovim rečima, Stoiljković bi već sutra mogao da zaduži opremu šampiona Srbije i postane treće pojačanje ovog leta, uz Dušana Jovančića.

- Danas završavamo sve oko Stoiljkovića, očekujem ga sutra na treningu -  poručio je Terzić novinarima na početku priprema.

On je dodao da je u novoj sezoni glavni cilj odbrana titule, ali i ostanak na medjunarodnoj sceni što duže. 

- Očekivanja su ista u ovoj sezoni, šampionska titula kao prioritet, i što dalje u Evropi. Kao profesionalci u obavezi smo da napadnemo Ligu šampiona, to smo preneli igračima, iako bih lično bio zadovoljan i da ponovimo isti uspeh u Ligi Evrope. Ipak, fokusirani smo na Ligu šampionarekao je generalni direktor klubqa. 

Terzić je najavio da će uskoro doći zamena za Damijana Le Taleka. 

- Neće biti velikih odlazaka i dolazaka ovog leta. Žao mi je zbog odlaska Le Taleka, ali očekujem uskoro njegovu zamenu. U planu su dva ili tri igrača, sličnih i čak možda većeg kvaliteta - naveo je on. 

Crveno-beli će u Beogradu raditi do četvrtka, potom idu na Zlatibor do 21. juna, a dva dana kasnije u austrijski Vindišgarsten gde će se spremati do 3. jula, posle čega sledi početak nadmetanje u kvalifikacijama za Ligu šampiona.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija