• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Stefanović

11.06.2018

21:40

(FOTO) ALEN OMIĆ MVP: Zvezde će iduće sezone sve osvojiti, želim da ostanem!

Crvena zvezda

(FOTO) ALEN OMIĆ MVP: Zvezde će iduće sezone sve osvojiti, želim da ostanem!

Podeli vest

Alen Omić proglašen je za MVP finala košarkaške Superlige Srbije

Slovenac je  odigrao na veoma visokom nivou i pokazao je da je verovatno najbolji centar u ligi. Nosio je Zvezdu u trećem meču finala protiv FMP-a (97:88), do pobede i titule.

 -Bitno je da smo osvojili tituli, svi znamo šta ovo znači Zvezdi. Svaka čast momcima, išli smo po trofej. Znali smo da to svi želimo. Ovo pripada samo Zvezdi - kazao je posle pobede Omić.

Zahvalio se centar Zvezde saigračima što su mu omogućili da dođe do MVP priznanja. 

- Hvala mnogo timu bez njega ne bih dobio ovo priznaje. Ovo je i moja želja i trud. Želeo sam da osvojimo sve što možemo, borio sam se od prve do poslednje utakmice.

starsport


Trofej u Srbiji mala je uteha za poraz u finalu ABA lige.

-Boli još poraz u finalu ABA, ali to je prošlost. Moramo malo da se odmorimo i idemo u novu zezonu. Verujemo u ovu Zvezdu, koja će sledeće godine biti prvak svega.

Videćemo da li sa Omiće, ili bez njega

- Iskreno, ne znam ni sam gde ću i šta ću. Uskoro ću videti, ali meni je Zvezda  pomogla u karijeri. Hvala za sve što je uradila za mene. Hvala celom štabu, predsedniku , direktoru...Želo bih da ostanem. Svi znamo ko je Zvezda.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija