• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

11.06.2018

23:01

TOPIĆ SUROVO ISKREN: Imali smo promašaje od igrača, ostavili smo Zvezdu bez Evrolige!

Crvena zvezda

TOPIĆ SUROVO ISKREN: Imali smo promašaje od igrača, ostavili smo Zvezdu bez Evrolige!

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Milenko Topić rekao je, posle osvajanja Superlige Srbije, da ostaje žal što su crveno-beli ostali bez trofea u ABA ligi i plasmana u Evroligu

Ostaje žal ta ABA liga, glavama smo svi tamo. To ne možemo da prebrodimo. Ostavili smo Zvezdu bez Evrolige i ovaj trofej je samo delić radosti, ali taj osnovni cilj nismo ispunili - rekao je emotivno Topić novinarima posle osvajanje titule u Super ligi.

Crvena zvezda je pobedila FMP sa 97:88 i tako došla do trijumfa od 3:0 u finalu plej-ofa Super lige Srbije.

- Utisci su sjajni posle osvajanja trofeja, pogotovo kada se zna na koji način smo došli do nje, kada vratimo film na ono gde smo bili pre mesec i po dana. Čestitam svima u klubu, svima koji podržavaju ovaj klub, ali čestitam i treneru Dušanu Alimpijeviću, jer je ovo i njegova titula - rekao je Topić.

On je ocenio da je i pored osvajanja trofeja u domaćem prvenstvu, mnogo stvari uticalo na "neuspešnu sezonu".

- Imali smo promašaje od igrača, ali to je sve bilo zbog finansija. Imali smo neke od kojih smo više očekivali, poput Stefana Jankovića i Nikole Jovanovića. Milko Bjelica je bio fantastičan u prvom delu sezone, a u drugom ga nije bilo. Bilo je i perioda kada nas je ritam utakmica mleo. Kao što sam rekao, primarni cilj nije ispunjen i tu ostaje žal -  rekao je Topić.

starsport

Upitan kakva je njegova sudbina u klubu, Topić je rekao da još ne zna.

- Drago mi je. Ja volim Zvezdu i biću uvek uz Zvezdu, bilo to kao navijač na tribinama ili na klupu. Ja sam čovek koji voli Zvezdu. Ne znam šta će biti sudbina posle svega ovoga. Moramo da napravimo analizu zbog čega se sve ovo dešavalo, pa ćemo videti. Ja sam tu, stojim na raspolaganju. Mnogo volim ovaj klub - rekao je trener Zvezde.

Topić je ispraćen ovacijama iz dvorane "Aleksandar Nikolić", a on je dodao da mu to mnogo znači.

- Ovo je bilo kao nekada, kao i pre više od 20 godina. Mnogo znači. Mnogo je tu istih ljudi, samo se malo fizionomija promenila - rekao je Topić uz osmeh.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija