• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

12.06.2018

16:51

KLS KAZNIO ZVEZDU I LAZIĆA! Kapiten će mora da plati 30.000 dinara!

Crvena zvezda

KLS KAZNIO ZVEZDU I LAZIĆA! Kapiten će mora da plati 30.000 dinara!

Podeli vest

Direktor Košarkaške lige Srbije Leon Deleon kaznio je Crvenu zvezdu i njenog kapitena Branka Lazića zbog tehničkih grešaka na utakmici protiv FMP

Crvena zvezda je kažnjena sa 12.000 dinara, dok će Lazić morati da plati sumu od 30.000 dinara.

Crveno-belima je ovo druga kazna u Superligi, pa će shodno tome, zbog ponovnog prekršaja, morati da plati 12.000 dinara, dok su Laziću sinoć zbog prigovora dosuđenje dve tehničke greške, pa će kapiten Zvezde morati da odvoji skoro trostruko veću sumu.

Zvezda je u pomenutoj, trećoj utakmici finala Superlige Srbije, pobedila FMP iz Železnika sa 97:88, te je tako potvrdila šampionsku titulu. 
U saopštenju KLS navodi se da su se po plasmanu u KLS u Drugu ABA aligu plasirali Borac i Dinamik, dok će Vršac nastupati u eventualnim kvalifikacijama za isto takmičenje.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija