• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

18.06.2018

16:01

ZVEZDA MORA DA BUDE SPREMNA ZA PRVI MEČ! Ben "naoštren" za start nove sezone!

Crvena zvezda

ZVEZDA MORA DA BUDE SPREMNA ZA PRVI MEČ! Ben "naoštren" za start nove sezone!

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde El Fardu Ben rekao je danas da je odmoran i spreman za sve što sledi u pripremama i istakao da crveno-beli moraju biti spremni za prvi meč u kvalifikacijama za Ligu šampiona

- Srećan sam što sam se vratio posle malo dužeg odmora i lepo je započeti novu sezonu. Odradio sam prvi trening, imamo dosta mlađih igrača ovde, ali tim se nije mnogo promenio. Ostali smo bez nekoliko fudbalera, ali dobro izgledamo. Radonjić i Rodić su na Svetskom prvenstvu, a to je odlično za klub - rekao je Ben za klupski sajt.

Dolaskom El Fardua Bena na Zlatibor Crvena zvezda je kompletirala svoje redove, izuzimajući reprezentativce Milana Rodića i Nemanju Radonjića koji su u Rusiji na Mundijalu. 

- Osećam se dobro i spremno. Imao sam par slobodnih dana više pa sam odmoran, ali spreman sam za sve što sledi u narednim danima priprema - istakao je napadač. 

On je svestan značaja pripremnog perioda i već razmišlja i o kvalifikacionim utakmicama koje čekaju Crvenu zvezdu.

- Ovaj deo priprema je sa razlogom težak jer znamo šta nas čeka i moramo biti spremni kada izađemo na teren u prvoj utakmici kvalifikacija. Spremamo se za taj dvomeč, ali ja se nadam da će ih biti još tri nakon toga - zaključio je Ben. 

ZVEZDA SAZNALA ŠEST MOGUĆIH RIVALA! UEFA skratila spisak protivnika pred žreb!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija