• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

24.06.2018

08:28

ZVEZDA JURI POJAČANJA: Australijski Srbin i štoper Brage na meti crveno-belih

Crvena zvezda

ZVEZDA JURI POJAČANJA: Australijski Srbin i štoper Brage na meti crveno-belih

Podeli vest

Čelnici Crvene zvezde snimili su još dva potencijalna pojačanja u letnjem prelaznom roku

Bez obzira što do sada nije nastupio na Svetskom prvenstvu, Srbin koji igra za Australiju Miloš Degenek, našao se u tefteru crveno-belih.

Reč je o defanzivcu japanske Jokohame, koji je rođen u Kninu, ali ga je ratni vihor kao dečaka odneo u Australiju, gde je stasao i počeo da igra fudbal, a kasnije je bio član i nemačkog Štutgarta.

Još jedan defanzivac je na oku Zvezde, a koji je bio i meta Partizana pre desetak dana - Lazar Rosić.

Kršni štoper Brage bi mogao da promeni sredinu ovog leta, pa bi moglo da se desi da se pridruži na "Marakani" Nikoli Stojiljkoviću, koji je takođe došao iz tog portugalskog kluba u redove Zvezde.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija