• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.06.2018

16:49

ZVEZDU POJAČAVA POTENCIJALNI RIVAL! Ebesilio iz APOEL-a prelazi u redove srpskog šampiona!

Crvena zvezda

ZVEZDU POJAČAVA POTENCIJALNI RIVAL! Ebesilio iz APOEL-a prelazi u redove srpskog šampiona!

Podeli vest

Lorenco Ebesilio, 26-godišnji holandski fudbaler, pojačaće Crvenu zvezdu pošto prođe lekarske preglede , objavio je njegov dosadašnji klub APOEL

Klub iz Nikozije koji je potencijalni rival srpskog šampiona u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, dao je dozvolu Ebesiliju da dođe u Beograd.

- Sklopili smo preliminarni dogovor sa Crvenom zvezdom oko Ebesilija, igrač je dobio dozvolu da putuje u Beograd na lekarske preglede kako bi završio tranafer - naveo je kiparski klub na Tviteri.


Ebesilio je prošao mlađe reprezentativne selekcije Holandije i čuvenu školu Ajaksa, a posle tri sezone u prvom timu igrao je za Metalurg iz Donjecka, Gabalu, Mordoviju, Anži i APOEL.

Ukoliko Crvena zvezda eliminiše letonski Spartaks, a APOEL ekipu Suduve, međusobno će se sastati u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija