• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

04.07.2018

11:00

ZVEZDA SVIM SILAMA NAPADA SPARTAKS! Milojevića ne brine neefikasnost napadača!

Crvena zvezda

ZVEZDA SVIM SILAMA NAPADA SPARTAKS! Milojevića ne brine neefikasnost napadača!

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević nije zabrinut zbog neefikasnosti napadača Aleksandra Pešića i Nikole Stojiljkovića na pripremama

Crveno-beli naredne srede počinju evropsku avanturu, a prvi duel igraju u Rigi protiv Spartaksa. Prve napadačke opcije Pešić i Stojiljković na pripemama nisu tresli mreže, ali to ne brine trenera srpskog šampiona.

- Ne brine me uopšte što nisu dali golove. Oni su u velikom naporu, kada se budu osvežili, biće to dosta drugačije. Zadovoljan sam - rekao je Milojević,prenosi Sportsku žurnal.

Reprezentativci Nemanja Radonjić i Milan Rodić dobili su produženi odmor i od petka će se priključiti ekipi, a biće u kombinaciji za utakmicu u Letoniji.

- Biće na treningu u petak, igrali bi već u nedelju da je utakmica. Nemaju problem sa fizičkom pripremom, u reprezentaciji su kvalitetno radili. Potrebno im je samo psihološko osveženje. Apsolutno je saigurno da će biti u konkurenciji za Spartaks - zaključio je Milojević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija