• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

07.07.2018

19:51

ZVEZDA MOŽE DO LIGE ŠAMPIONA! Radonjić: Igranje na Mundijalu me dodatno motiviše!

Crvena zvezda

ZVEZDA MOŽE DO LIGE ŠAMPIONA! Radonjić: Igranje na Mundijalu me dodatno motiviše!

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Nemanja Radonjić rekao je da ekipa može mnogo i da veruje u plasman u Ligu šampiona

Zvezda će sezonu početi 11. jula, kada će igrati protiv Spartaks Jurmale prvu utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

- Očekujem da se što bolje spremimo, da odmah pokažemo koliko smo kvalitetni. Iskreno verujem u svoj tim i mislim da možemo da uđemo u Ligu šampiona - rekao je Radonjić za sajt kluba.

On se zajedno sa Milanom Rodićem naknadno priključio pripremama crveno-belih posle Svetskog prvenstva u Rusiji.

- Sve što sam u Rusiji video i doživeo daje mi dodatni motiv da se sada u svom klubu spremim što bolje i da se već u prvoj utakmici koja nas očekuje za nekoliko dana pokažemo u najboljem svetlu i obradujemo naše navijače. Sada ostavljam ono što je bilo sa reprezentacijom iza sebe i koncentrisan sam samo na ono što me očekuje u kvalifikacijama za Ligu šampiona i u domaćem prvenstvu - istakao je krilni fudbaler crveno-belih.

Radonjić je naveo da je naporno radio na treninzima reprezentacije Srbije i da mu znači što je dobio šansu na utakmicama sa Švajcarskom i Brazilom, kako bi dodatno proverio formu.

- Nisam verovao da će me dobre igre u Crvenoj zvezdi ovoliko brzo dovesti do reprezentacije, ali sam se naravno nadao da će tako biti kada sam prošle godine postao deo crveno-bele porodice - poručio je Radonjić.

On je istakao da mu je velika čast što je sa 22 godine igrao sa fudbalerima poput Nejmara, odnosno celog brazilskog tima.

- Moram da kažem da sam imao pozitivnu tremu na toj utakmici, kada sam ušao na teren u prvi mah nisam mogao da verujem protiv koga sve igram. Kada sam se opustio sve je došlo na svoje. Nadam se da ću u daljoj karijeri stalno igrati sa tako velikim fudbalskim imenima. Mundijal je nešto najveće u fudbalu što može da se dostigne, ako izuzmemo klupski nivo, tako da mogu da kažem da sam zadovoljan - zaključio je Radonjić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija