• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.S.

09.07.2018

14:26

ODE PEŠIĆ, STIŽU MILIONI NA "MARAKANU"! Zvezdi 4,2 miliona evra u dve rate, ne dolazi novi napadač!

Crvena zvezda

ODE PEŠIĆ, STIŽU MILIONI NA "MARAKANU"! Zvezdi 4,2 miliona evra u dve rate, ne dolazi novi napadač!

Podeli vest

Više nije pitanje da li će Aleksandar Pešić napustiti Crvenu zvezdu, pošto je napadač pred transferom u Al Itihad iz Saudijske Arabije, dok će crveno-beli biti bogatiji za nekoliko miliona evra

Posao još nije završen, ali je pitanje dana. Za najboljeg strelca crveno-belih i golgetera Superlige, klub sa "Marakane" inkasiraće 4,2 miliona evra.

Međutim, neće ceo iznos odmah da legne na račun srpskog šampiona, nego u dve rate. Zvezda će tako ostvariti odličan profit, jer je Pešić doveden pre godinu dana iz Tuluza za 750.000 evra. 

Pešić u ponedeljak putuje na završne pregovore sa klubom, pa neće biti na raspolaganju treneru Vladanu Milojeviću za utakmicu sa Spartaksom u Rigi (sreda, 18.00).

Takođe, crveno-beli zasad nemaju nameru da dovode zamenu Aleksandaru Pešiću, pošto su već doveli Nikolu Stojiljkovića. Spekulisalo se inače da bi Aleksandra Pešića mogao da nasledi Argentinac Franko Soldano, ali trenutno Zvezda to nema u planu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ivan

pre 5 godina

Odlicno, cestitam ko god je uzeo provizuju. Dok god moze neko da uzme pare sta ce nam reprezentacija osim za promociju igraca. Ovima sto uzimaju provizije i tako nije stalo do reprezentacije

sta on

pre 5 godina

ima veze sa reprzentacijom... sta li si hteo da kazes..?

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija