• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.07.2018

12:04

(VIDEO) ZVEZDA KRENULA NULOM! Srpski prvak završio bez golova protiv Spartaksa u Letoniji!

Crvena zvezda

(VIDEO) ZVEZDA KRENULA NULOM! Srpski prvak završio bez golova protiv Spartaksa u Letoniji!

Podeli vest

U prvom meču kvalifikacija za Ligu šampiona fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da pobede Spartaks, meč u Rigi završen je bez pobednika i golova  - 0:0 

Nakon meča u Rigi srpskog šampiona, pred revanš meč za nedelju dana ostaju brige treneru Vladanu Milojeviću i strepnja navijačima crveno-belih. 

Dominirala je Zvezda, imala loptu u posedu, ali bila vrlo nekonkretna i bezidejna u napadu. Najbolje šanse stvorio je srpski šampion tokom prvih 45 minuta utakmice.

Zapretili su gosti preko Pavkova i Bena i to su bile najopasnije i jedine prave šanse crveno-belih za 90 minuta utakmice. Sa druge strane, domaćin je znao da bude opasan posle prekida. Na sreću srpskog šampiona ni Letonci nisu briljirali u završnici, a bunker nije popustio do kraja utakmice. U finišu meča umalo je domaćin šokirao Zvezdu, Agire je nakon kiksa Babića bio u šansi, ali je Borjan odbranio svoj gol.

SPARTAKS - CRVENA ZVEZDA 0:0

Stadion: "Skonto" (Riga). Sudija: Mikola Balakin (Ukrajina).

SPARTAKS: Nerugals, Frejmanis, Kosorić, Ošs, Šlampe, Malajev, Onorato, Dimitrijev (od 77. Mihaduks), Višnjakovs, Svarups (od 66. Agire), Kobzar (od 60. Davidov).

CRVENA ZVEZDA: Borjan, Stojković, Savić, Babić, Rodić, Jovičić, Krstičić, Milić (od 46. Ebesilio), Ben, Radonjić (od 82. Jevtović), Stojiljković (od 17. Pavkov).

TOK MEČA

Drugo poluvreme

Kraj!

90'. Igraće se još tri minuta!

87'. Slobodan udarac za Spartaks. Davidov je šutirao, ali loše. Nema promene rezultata.

86'. Umalo gol Letonaca. Kiksnuo je Babić nije došao do lopte,pobegao mu je Agire,  ali je Borjan bio na visini zadatka i uspeo da sačuva svoj gol.

86'. Pokušaj Stojkovića u finišu meča da progra Bena, ali ne uspeva, i ovog puta se domaćin odbranio. 

84'. Neoprezan je bio Babić, dobio je žuti karton. 

82. Izmena i u Zvezdi, Jevtović je ušao umesto Radonjića.

78'. Dobra lopta Stojkovića za Rodića na drugoj stativi, šutirao je po zemlji, ali na kraju lopta uavršava u rukama golmana Spartaksa Nerugalsa.

74'. Još jedan udarac Bena ka golu Spartaksa, ali šutira preko gola i ovog puta. Možda bi bilo bolje da je uposlio Pavkova, ali...

69'. U dobroj poziciji bio je Pavkov nakon što je Ben ubacio loptu u peterac Spartaksa, ali nije uspeo da udari loptu glavom kako je želeo sa oko pet metara i domaćin se odbranio.

65'. Zvezda se muči da dođe do gola, domaćinu odgovara 0:0, videćemo da li će bunker Letonaca popustiti do kraja utakmice.

61'. Ben je bio u prilici, ali su ga Letonci na vreme izblokirali.  

60'. Prva izmena u ekipi Spartaksa, ušao je Davidov umesto Kobzara.

55'. Višnjakov u prodoru, pao je u kaznenom prostoru Zvezde posle dueal sa Rodićem, ali nema penala za domaćina.

52'. Ben u prilici posle solo akcije, ali su ga izbokirali defanzivci Spartaksa pre nego što je postalo opasno po njihov gol.

 

47'. Dobar pokušaj Zvezde. Posle prekida Krstičić je šutirao sa prve stative. Otišla je lopta pored gola. 

46'. Izmenu je napravio Milojević. Ebisilio je u igri, izašao je Milić. 

Prvo poluvreme

Zvezda je tokom prvih 45 minuta igre imala 65 odsto loptu u posedu, 11 šuteva ka golu Spartaksa, koji je imao samo jedan pokušaj. 

42'. Neverovatan promašaj Pavkova! Ziver je imao. Pogrešili su domaćini u nameri da izbace loptu iz svog peterca, dodali samo do Krstičića, koji je spustio loptu za Pavkova, ali je ovaj iz okreta poslao loptu pored gola. 

41'. Opet Letonci prolaze i dolaze u situaciju da priprete, Kobzar je ubacio loptu, ali je Babić na vreme intervenisao.

38'. Slobodan udarac za Zvezdu, fauliran je Krstičić. Opet je Radonjić šutirao i opet je malo nedostajalo da lopta završi u golu.

33'. Odmah prilika na drugoj strani za Spartak. Šutirao je Višnjakovs, ali je Rodić ostao fokusiran, fenomenalno reagovao na drugoj stativi i spasao svoj tim. 

32'. Najbolja šansa za Zvezdu. Nakon kontranapada srpskog šampiona, Radonjić je napravio slalom po levoj strani poslao povratnu za Bena na desetak metara od gola, ali je ovaj očajno šutirao i promašio vođstvo.

26'. Pada Ben i slobodan udarac za Zvezdu. Solidna pozicija. Radonjić je šutirao, ali tik pored gola. Malo je nedostajalo da crveno-beli povedu, bila je ovo najbolja šansa.

24'. Odličan centaršut Milića, ali uspeo je ispred Pavkova loptu da izbije i pomogne svom golmanu Ošs.

21'. Spartak je bio u naletu, ali Višnjakovs pravi faul u napadu.

18'. Odmah šut Pavkova, bilo je opasno ali nema promene rezultata.

17. Peh za Zvezdu! Stojiljković se uhvatio za ložu i ne može da nastavi meč. Pavkov ulazi na teren umesto njega.

15'. Iz velike daljine Radonjić je pokušao da iznenadi golmana Spartaksa ali ništa od šanse.

13'. Centaršut Milića, ali ne najprecizniji, vrlo loše je to uradio. Letonci bez problema dolaze prvi do lopte.

11'. Dobar napad Spartaksa. Ali, Borjan je bio na pravom mestu te je osujetio potez Svarupsa.

9'. Prvi udarac Zvezde ka golu Spartaksa. Krstičić je uputio šut iz teške situacije, ali daleko preko gola.

7'. Opet su pripretili Letonci iz kontranapada, a onda je Kobzar dobio žuti karton zbog simuliranja jedanaesterca.Pao je pored Babića, a sudija mu je bez dileme pokazao žuti karton.

5'. Slobodan udarac za Spartaks. Dimitrijev je ubacio loptu na drugu stativu, ali Kosović nije uspeo da dođe do te lopte. Ništa od ove prilike za domaćina.

3'. Prošao je Rodić ali nije uspeo da ubaci loptu u peterac pre nego što su reagovali igrači Spartaksa.

Zvezdan Terzić, Mitar Mrkela i predsednik kluba Svetozar Mijailović prate crveno-bele iz lože stadiona u Rigi.

Utakmica je počela!

- Na stadionu Skonta u Rigi je oko 2000 navijača.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nesha

pre 5 godina

Nema ko da da gol,smaraju se po terenu,ko manekenke se setaju po travi - katastrofa.A Spartaks ima manji stadion od Vozdovca.Nece Zvezda daleko.

g

pre 5 godina

hahahahahahahhahahahahaaahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahhahahah nema veze pobedice surdulicu

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija