• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Stevanović

16.07.2018

12:37

MILOJEVIĆ NE ZNA KOGA ĆE U ŠPIC: Stojiljković nije spreman, treba nam vreme!

Crvena zvezda

MILOJEVIĆ NE ZNA KOGA ĆE U ŠPIC: Stojiljković nije spreman, treba nam vreme!

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Vladan Milojevič istakao je da je ekipi potrebno nekoliko utakmica da uhvati zalet i da se uigra, kao i da ima dilemu ko će biti napadač

Crveno beli u utorak od 20.30 igraju revanš utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a rival je letonski Spartaks. U prvom meču u Rigi nije bilo golova.

- Prva utakmica na našem terenu. Igramo protiv ekipe za koju smo videli da je u takmičarskom ritmu, što za nas u Letoniji nije bio slučaj. Sad imamo drugo poluvreme pred našim navijačima. Pozivam ih da dođu u što većem broju da nam pomognu - rekao je Milojević i dodao:

Na svakoj poziciji imam po dva igrača i biram onog za kojeg smatram da će da odgovori zacrtanom za utakmicu. Potreban nam je ritam. Nekoliko mečeva da se zaleti ekipaVladan Milojević, trener Zvezde

- Spremali smo se, dobro smo radili i očekujem dobru utakmicu. Uvek kad dođete iz pripremnog perioda na zvaničnu utakmicu nije baš lako. Nisam bio zadovoljan ritmom meča u Letoniji, sad očekujem da podignemo nivo igre. Ne znam kako će Spartaks da igra, videćemo šta je kolega spremio. U svakom slučaju, mi ćemo da igramo našu igru - poručio je trener Crvene zvezde.

On nije želeo da otkriva kojih 11 igrača će se suprotstaviti Letoncima.

- Uvek se odlučim za ekipu za koju smatram da je najbolja za datu utakmicu. Neki put ima igrača koji bi mogli da igraju, a ne budu na terenu. Ali ja na svakoj poziciji imam po dva igrača i biram onog za kojeg smatram da će da odgovori zacrtanom za utakmicu. Potreban nam je ritam. Nekoliko mečeva da se zaleti ekipa. Imamo igrače koji su odigrali više minuta na prijateljskim mečevima na pripremama, nego što su u utakmicama prošle sezone. Potrebno je malo vremena da se uigramo - objasnio je Milojević.

Trener crveno-belih je istakao i da Nikola Stojiljković i Slavoljub Srnić neće biti u kombinaciji za revanš protiv Spartaksa.

- Srnić i Stojiljković biće van stroja, jer još nisu skroz oporavljeni. Meleg može, mogao je i prošlu, ali sam želeo da budem siguran da je sve u redu, nisam hteo ništa da rizikujem da se opet povredi - istakao je stručnjak na klupi šampiona Srbije i dodao da ima dilemu ko će igrati u napadu.

Aleksandar Pešić je napustio Zvezdu, Stojiljković je povređen, pa su opcije Milan Pavkov, Dejan Joveljić, kao i Ben, koji može da igra u samom špicu.

- Na pripremama sam mislio da će nam štoperi biti glavni problem. A sad se mučimo sa napadačem - rekao je Milojević.

Osvornuo se i na Mundijal, koji je osvojila Francuska pobedivši u finalu Hrvatsku sa 4:2.

- Savremeni fudbal se igra na moć, na snagu. Nema više vezivanja za jednog lucidnog igrača. Evo gledali smo svi Mundijal, Francuska je osvojila, ali nije je nosio jedan igrač. To su sve polivalentni igrači, koji mogu na više pozicija da igraju. Recimo da je tom majsorstvu najbliži Ebisilio. Ali i njemu treba vremena da se uigra - zaključio je Milojević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija