• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.07.2018

17:09

"DELIJE", OPREZ! Zvezda apeluje: Pod uslovnom kaznom smo, navijajte bez baklji, rasističkih ispada...

Crvena zvezda

"DELIJE", OPREZ! Zvezda apeluje: Pod uslovnom kaznom smo, navijajte bez baklji, rasističkih ispada...

Podeli vest

Fudbalski klub Crvena zvezda apelovala je na navijače da u predstojećoj utakmice protiv Spartaksa iz Jurmale (utorak, 20.30) navijaju "sportski i u duhu fer-pleja" i bez upotrebe pirotehničkih sredstava

- Svima je poznato da su navijači Crvene zvezde njen 12. igrač, naročito kada se utakmice igraju na najvećem srpskom stadionu. Ipak, naš klub se nalazi pod uslovnom kaznom UEFA, i svako kršenje propisa moglo bi da dovede do kazne, što niko ne želi - navodi se u saopštenju Zvezde.

Iz kluba apeluju da navijači ne blokiraju stepeništa koja su predviđena za ulazak i izlazak sa stadiona, jer je UEFA rigorozna po tom pitanju. 

- UEFA je rigorozna kada je stajanje na stepenicama, koje su predviđene za ulazak i izlazak sa stadiona u pitanju. FK Crvena zvezda apeluje na svoje navijače da tokom trajanja utakmice oslobode prostor neophodan za prolaz, kako ne bi bilo eventualnih sankcija po tom pitanju. Takođe, još jednom pozivamo navijače da fer i sportski, bez upotrebe pirotehničkih sredstava podrže svoj klub, jer svaka upaljena baklja može naneti veliku štetu klubu kako finansijski, tako i eventualnom suspenzijom dela stadiona ili celog stadiona.
Pod posebnim nadzorom biće eventualno rasističko ponašanje.
- Zbog toga smo dužni da podsetimo i da ne sme biti rasističkih ispada pre, za vreme i posle utakmice. Još jednom pozivamo navijače da u što većem broju napune stadion Rajko Mitić i u sportskom ambijentu pomognu Crvenoj zvezdi da se plasira u narednu fazu takmičenja.

Revanš utakmica prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Crvene zvezde i Spartaksa iz Jurmale igraće se u nutorak od 20.30 na stadionu "Rajko Mitić".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija