• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.07.2018

10:34

(VIDEO/FOTO) ZVEZDA IDE U LITVANIJU! Crveno-beli se namučili, ali izbacili Spartaks na "Marakani"

Crvena zvezda

(VIDEO/FOTO) ZVEZDA IDE U LITVANIJU! Crveno-beli se namučili, ali izbacili Spartaks na "Marakani"

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde nastavljaju trku za Ligu šampiona! Prvak Srbije se namučio da slomi "bunker" letonskog Spartaksa, ali je uspeo da u poslednjih 15 minuta dođe do dva gola i izbori prolaz u drugo kolo kvalifikacija - 2:0

Zvezda će u narednom kolu igrati protiv Suduve iz Litvanije, koja je napravila veliko iznenađenje i izbacila kiparski APOEL.

CRVENA ZVEZDA - SPARTAKS 2:0 (0:0)

Strelac: Ben u 77. i Krstičić u 81. minutu.

Stadion: "Rajko Mitić". Sudija: Alper Ulusoj (Turska).

CRVENA ZVEZDA: Borjan, Stojković, Savić, Degenek, Rodić, Jovičić, Krstičić, Ebisilio (od 72. Meleg), Milić (od 60. Pavkov), Radonjić (od 85. Jovančić), Ben.

SPARTAKS: Nerugals, Friemanis, Ošs, Kosorić, Šlampe, Dimitrijev, Malejev, Onorato, Kobzar, Višnjakovs (od 49. Višnjakovs), Svarups (od 56. Svarups).

TOK MEČA:

89'. ŠANSA! Jovančić je stvorio sam sebi odličnu priliku, dobro šutirao, ali je golman Nerugals odbranio.

81'. GOL! Zvezdin "blickrig"! Nenad Krstičić majstorskim potezom je povisio na 2:0 i rešio sve dileme oko prolaska dalje!

77'. GOL! Napokon je srušen bedem Letonaca! Ben je posle kornera bio najsnalažljiviji pred golom gostiju i doneo Zvezdi vođstvo od 1:0!

70'. Ponovo Letonci pokušaju da napadnu, lopta je s boka poletela u šesnaesterac, ali ništa od svega toga.

64'. STATIVA! Nemanja Radonjić je topovski šutirao, ali je pogodio okvir gola, a lopta se odbila nazad u polje!

60'. GUŽVA pred golom Zvezde! Odbijala se lopta kao u karambolu, na kraju je Stojković uspeo da je izbaci u polje.

50'. Sve je probao sam Radonjić, između petorice protivničkih igrača i izblokiran je.

starsport

Kraj prvog poluvremena.

44'. Nepovezana akcija Zvezde, lopta beži Radonjiću, Letonci i dalje neprobojni...

39'. Dobra pozicija iz slobodnog udarca, sa 17 metara po sredini, ipak loš udarac Bena, pored zida po zemlji, što je lak plen za golmana gostiju.

37'. Pa, još jedna prilika za Milića! Ovog puta je tukao levicom sa ivice šesnaesterca, međutim, golman Spartaksa je bio dobro postavljen.

35'. ŠANSAAA! Ponovo je Milić bio u prilici za gol, dobro je šutirao glavom, a Nerugals je sjajnom paradom skrenuo loptu u korner.

starsport

32'. VELIKA šansa! Ebisilio je dobio odličnu loptu na volej na 12-13 metara od gola, ali je njegov šut otišao visoko preko gola.

APOEL je ispao! Kiprani su sa 1:0 savladali Suduvu, nedovoljno, pa prvak Litvanije ide dalje! Ukoliko Crvena zvezda eliminiše Spartaks, čeka je put u Marijampol.

26'. Opasno! Spartaks je zapretio, Dimitrijev je šutirao na gol Zvezde, ipak nije bio precizan.

21'. Pokušao je Kosorić da udarcem iz velike dalje iznenadi Borjana, lopta je otišla preko gola.

17'. U dobroj poziciji je bio Ben posle lopte koju je dobio od Radonjića, ali je loše zahvatio loptu i ona je samo doskakutala do Nerugalsa.

12'. ZICER! Kakav promašaj Milića, glavom sa peterca, posle sjajnog centaršuta Ebisilija!

9'. Milić pada u šesnaestercu gostiju, sudija pokazuje da nema penala!

8'. Krstičić je ukrao loptu gostima na 20-ak metara od njihovog gola, ušao u šesnaesterac, ali je u poslednjem trenutku izblokiran. Zvezda je dobila korner.

4'. Pritisak Zvezde od starte, centaršutevi sa obe strane terena, odbrana Spartaksa uspešno reaguje.

- Posle 65 minuta igre u Nikoziji, APOEL vodi 1:0 protiv Suduve, ali to je i dalje rezultat koji Litvancima donosi prolaz dalje.

- Više od 5.000 gledalaca trenutno na tribinama... 

- Miloš Degenek će večeras debitovati za Crvenu zvezdu, dok će se navijačima na "Marakani" predstaviti od novajlija i Ebisilio.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59