• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.07.2018

20:58

I "DELIJE" REAGOVALE NA TOMPSONA! I to citatom iz "Lepih sela"

Crvena zvezda

I "DELIJE" REAGOVALE NA TOMPSONA! I to citatom iz "Lepih sela"

Podeli vest

Navijačka grupa "delije" takođe je reagovala na hrvatske izlive ustaštva tokom i posle Svetskog prvenstva u fudbalu, pa su imale poruku na meču sa Dinamom iz Vranja

Navijači Crvene zvezde su okačile uveličanu fotografiju ustaškog klovna Marka Perkovića Tompsona, a pored nje i drugu, na kojoj su Ivan Rakitić i Tompson, i ispod njih su podigle parolu sa citatom iz filma "Lepa sela lepo gore".

- A, ti sad vidi, pa mu opet pričuvaj kuću, znaš...

Parola "delija" je, dakle, više upućena Srbima koji su tokom Mundijala navijali za Hrvatsku, a onda ostali poliveni po glavi kada su na dočeku u Zagrebu hrvatski fudbaleri pozvali ustašu Tompsona da ih zabavlja.

Pa, neka i sledeći put isti ti navijaju za "bivšu braću"...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miloš

pre 5 godina

Ma žalosno je da smo dozvolili da nas uvuku u raspravu i da svoje slavlje iskoriste za mržnju. Treba da se već jednom opametimo, jer sve što rade je smišljena provokacija. Bolje da se ponašamo kao da ih nema. Šteta će biti ako ovo ne objavite, jer je poučno.

Jure

pre 5 godina

To vam je isto kada bi reagovao draža na dela Artukovića, Tuđmana ili Pavelića. Ili npr. Stepinac na dela Kačavende. Čuj delije imaju šta da kažu ustašama, a ustaše našim četaljima. Sve isti šovinisti samo naziv i ciljevi drugi.

Lala iz Banata

pre 5 godina

На шовинизам се одговара... - ЈЕВАНЂЕЉЕМ...!! На мржњу -. молитвом: Нека Вам је Богом просто...!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija