• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.07.2018

11:26

(VIDEO) TRIO "J" ZA TRI BODA! Dvojica novajlija i jedan poletarac doneli Zvezdi pobedu na premijeri

Crvena zvezda

(VIDEO) TRIO "J" ZA TRI BODA! Dvojica novajlija i jedan poletarac doneli Zvezdi pobedu na premijeri

Podeli vest

Tri gola za tri boda, a sva trojica strelaca imaju prezimena na slovo j! Zvezda je sa 3:0 pobedila Dinamo iz Vranja na superligaškoj premijeri, a golove su postigli Jovančić, Joveljić i Jevtović

Dvojica novajlija i jedan poletarac doneli su prvi trijumf šampionu u trci za odbranu titule.

Mnogo mi znaći što sam na debiju dao gol, ali i što smo pobedili i napravili dobru uverturu za Suduvu. Probali smo da napadnemo od početka, oni su imali stativu, ali mi smo do kraja bili bolji i zasluženo pobedili. Drugim golom smo otklonili sve dleme oko pobede. Nisam očekivao gol, ne postižem ih često, ali mnogo mi je drago što se to desilo - rekao je za klupski sajt Dušan Jovančić, strelac prvog gola.

Posle njega, mrežu novajlije u Superligi zatresao je mladi Dejan Joveljić.

Mnogo mi znači gol, za golove živim, oni su moj život, presrećan sam. Posvećujem ih porodici i navijačima. Hvala Ebisiliu na asistenciji, mislim da sam rutinski reagovao, poslao golmana na drugu stranu i zatresao mrežu - rekao je Joveljić.

A, u strelce se upisao i Milan Jevtović. Dugo je čekao da obuče Zvezdin dres, na kraju je dočekao i da se odmah " osvane na semaforu".

Odigrali smo dobru utakmicu, stvorili smo veliki broj šansi, postigli tri gola i na kraju pobedili. Zaista sam srećan i zadovoljstvo mi je što sam postigao gol na debiju na Marakani. Iskreno, ovako sam zamišljao svoj debi pred Zvezdinim navijačima, tako da sam ostvario svoj san. Gol posvećujem porodici. Nadam se da ćemo nastaviti u ovom ritmu i da ćemo igrati sve bolje - istakao je je Jevtović.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija