• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Stevanović

23.07.2018

13:20

ZABORAVITE NA LEGIJU! Milojević samo na Suduvu misli: Navijači pomozite, biće teška utakmica!

Crvena zvezda

ZABORAVITE NA LEGIJU! Milojević samo na Suduvu misli: Navijači pomozite, biće teška utakmica!

Podeli vest

Dobila je Zvezda potencijalnog rivala u trećem kolu kvalifikacija Lige šampiona, ali trener Vladan Milojević nije želeo da priča o Legiji ili Spartaku, nego samo o Suduvi, rivalu u drugom kolu 

Očekuje nas meč sa Suduvom, protivnika koji nije napravio veliko iznenađenje u prvom kolu, bez obzira što je APOEL bio favorit. Dolaze iz prvenstva, u takmičarskoj su formi, trkački nastrojena ekipa koja ima svoj stil igre. Mi ćemo se spremiti najbolje što možemo, a navijače pozivam da nam pomognu - kazao je Vladan Milojevi, trener Zvezde.

Uvereva trener srpskog šampiona da će crveno-beli biti bolji nego na startu kvalifikacija.

- Sigurno ćemo biti spremniji nego pre sedam dana. Biće izuzetno teška utakmica. Igraju specifično, a mi moramo adekvatno da se pripremimo i pred punom Marakanom odigramo dobru utakmicu.Već sam govorio, ne utiče na mene hoćemo li prvu igrati kod kuće ili na strani. Baš ne razmišljam o tome I kad bi me pitali šta bih više voleo, rekao bih da mi je svejedno. 

Milojević potencira da Suduva ne sme da se potceni.

Njihov je trener iz Kazahstana, potencira da mu ekipa bude fizički moćna. Setite se, svi su Suduvu prežalili u prvom kolu, a ona je eliminisala APOEL, koji sve karte baca na Ligu šampiona.

Zvezda je dobila rivala u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, biće to Legija ili Spartak Trnava.

Gledao sam žreb, ali ne bih da komentarišem. Ima vremena, ova utakmica je sad najvažnija.

Crveno-beli nisu primili gol na tri utakmice u sezoni.

- Trudimo se da ne primimo, a da damo što više golova. Ekipa dobro radi, imamo još prostora za napredak. Igrači su spremni. Profesionalci, dobro rade. Ipak, uvek imam nedoumica. Senić je trenirao, ima mali bol, ali polako ulazi u ritam. Videćemo jesu li spremni. Zdravstveno su dobro, ali su imali pauzu.

Zvezda i dalje pokušava da dovede napadača po želji trenera.

- Radi se na tome.. Trudimo se da ne dovedemo nekog tek da bismo doveli. Mora da bude dobar. Teško je. Izgubite vreme i onda ne uradite ništa. Ne zavisi samo od nas. Tu su i agenti i drugi klubovi... Ima mnogo igrača koje bismo mogli dovesti, ali procenili smo da nam ne bi odgovarali. Sa druge strane, ono što smo hteli, nije lako. Na kraju krajeva, imam poverenja u svoje igrače..




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija