• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.07.2018

09:38

NEMA STAJANJA DO LIGE ŠAMPIONA! Fudbalere Zvezde ne drma euforija i pored rafala protiv Suduve

Crvena zvezda

NEMA STAJANJA DO LIGE ŠAMPIONA! Fudbalere Zvezde ne drma euforija i pored rafala protiv Suduve

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde Vujadin Savić, Nemanja Milić i Filip Stojković poručili su da u Litvaniju protiv Suduve odlaze sa velikom prednošću, ali da nema opuštanja na putu ka 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona

Crveno-beli su na stadionu "Rajko Mitić" nadigrali Suduvu 3:0 golovima Lorenca Ebesilija i Nemanje Radonjića (dva), za miran put u Marijampolj.

- Presrećni smo zbog rezultata i pobede. Igrali smo jako pametno i strpljivo, na kraju se to isplatilo. Imamo odličan rezultat pred revanš, sigurno smo favoriti, ali ne smemo da se opustimo. Moramo ponovo da damo sve od sebe kako bismo ostvarili cilj, a to je plasman u Ligu šampiona - rekao je Savić novinarima posle utakmice.

Kapiten Zvezde osvrnuo se i na prvenac Lorenca Ebesilija.

- Drago mi je zbog Ebesilija sto je postigao prvenac i ovacije publike kada je izlazio iz igre. Mnogo je važna ta hemija između igrača i navijača i siguran sam da će njemu podrška sa tribina biti dodatni motiv, kao što je i svima nama.

Nemanja Milić, koji je protiv Suduve igrao centarfora, kaže da je najvažnija pobeda sa netaknutom mrežom Milana Borjana.

- Najvažnije je da smo pobedili i da nismo primili gol, time smo ispunili cilj. I ranije sam igrao na poziciji špica, nije mi to strano. Trudim se, dosta trčim i zadovoljan sam kako sam odigrao. Imao sam neke šanse, ali kod nije bitno ko daje golove, već da samo pobeđujemo.

Desni bek Filip Stojković istakao je da je zadovoljan što ekipa podiže formu.

- Odlično smo pripremili utakmicu, maksimalno fokusirano ušli i pružili partiju pođednako dobru kao neke iz prošle sezone. Od samog starta smo imali dosta šansi, brzo smo otvorili utakmicu i to nam je mnogo olakšalo posao. Publika nas je nosila i ona je mnogo zaslužna za ovu pobedu - zaključio je Stojković.

Revanš je na programu za sedam dana u Marijampolju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija