• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.07.2018

21:15

(VIDEO) O OVOM GOLU ĆE SE PRIČATI DANIMA! Da li je Radnički oštećen protiv  Zvezde?

Crvena zvezda

(VIDEO) O OVOM GOLU ĆE SE PRIČATI DANIMA! Da li je Radnički oštećen protiv Zvezde?

Podeli vest

Milan Rodić, levi bek Crvene zvezde, postigao je prvi gol na meču između njegovog tima i Radničko iz Niša (2:0) iz ofsajda

Posle kornera domaćina Rodić ostao sam pred golmanom na nekoliko metara od gola. Levi bek crveno-belih nalazio se duboko u ofsajdu posle dodavanja Nikole Stojiljkovića. 

Međutim, na putu ka njemu loptu je dirao štoper gostiju Taras Bondareko, ali nije uspeo da ju je izbaci. Sudijska zastavica je ostala spuštena zbog tumačenja pravila sudija po pitanju ofsajda da ako lopta zakači defanzivca pre nego što stigne do napadača, ovoga puta beka Rodića, pravilo ofsajda nije validno. 

Da li je pomoćni sudija trebalo da digne zastavicu  ili je bio u pravu što isto nije uradio, presudite sami.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Stari

pre 5 godina

Nije bitno da li je go regularan ili ne, Zvezda svejedno u JSL igra "prijateljske utakmice". Da nije tad bio go, namjestili bi neki drugi.

boco

pre 5 godina

stvarno sramota ako je vec tako prekiniti prvenstvo dati zvezdi titulu i nek se sprema za evropu ovo ne treba nikome

dejan

pre 5 godina

gol je ispravan jer je lopta na putu do Rodica zakacila igraca radnickog Bondarenka isti slucaj kao na svetskom prvenstvu u utakmici izmedju Nemacke i Juzne Koreje kada je lopta zakacila nemackog fudbalera pri prolasku kroz noge i stigla do korejskog fudbalera koji je postigao gol

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija