• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.07.2018

22:04

OLGA I VATERPOLISTI SU POKAZALI KAKO SE BORI ZA SRBIJU! Milojević: Puno mi je srce!

Crvena zvezda

OLGA I VATERPOLISTI SU POKAZALI KAKO SE BORI ZA SRBIJU! Milojević: Puno mi je srce!

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da je pobeda najvažnija u meču protiv Radničkog iz Niša (2:0) u derbiju 2. kola Superlige Srbije

- Pobeda je najbitnija, ima dosta igrača totalno van ritma i moramo da ih vratimo, ubeđen sam da će prebroditi situaciju. Daćemo im minutažu, zadovoljan sam najviše zbog tri boda - rekao je Milojević na konferenciji za medije posle utakmice.

Prema njegovim rečima pojačanju Nikoli Stojiljkoviću potrebno je vreme da se vrati u pravi ritam nakon povrede. 

- Stojiljković dobro radi, ali ga je omela povreda i mnogo je odsustvovao, to se vidi. Moramo da budemo strpljivi. Nije zaboravio da igra fudbal, to je sigurno .

Milojević je čestitao vaterpolistima Srbije i mladoj teniserki Olgi Danilović na velikim uspesima ovog vikenda. 

- Pokazali su kako se bori za zemlju. Puno mi je srce i drago mi je zbog njih -  zaključio je Milojević. 

Pomoćnik trener Radničkog Dragan Šarac žali za šansom Marka Mrkića iz prvog poluvremena. 

- Izašli smo visoko Zvezdi, nismo joj dozvolili pas, zato je preskakala igru. Ipak, u drugom poluvremenu smo pali, pokušavali smo koliko smo mogli... Nije lako igrati protiv Zvezde, hrabro smo se suprostavili, imali smo i odličnu šansu, ali naš napadač je slabo reagovaonaveo je Šarac. 

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak putuju za Litvaniju na revanš protiv Suduve u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, dok Radnički


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija