• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

29.07.2018

23:07

BEN NEZADOVOLJAN POSLE POBEDE: Nismo bili na svom nivou, nismo igrali svoju igru!

Crvena zvezda

BEN NEZADOVOLJAN POSLE POBEDE: Nismo bili na svom nivou, nismo igrali svoju igru!

Podeli vest

 Fudbaler Crvene zvezde El Fardu Ben rekao je da njegova ekipa nije bila na svom nivou na današnjem meču protiv niškog Radničkog (2:0), ali da je najvažnije da su crveno-beli osvojili tri boda

- Bila je ovo jako teška utakmica za nas. Posle evropskog duela, igrali smo superligaški susret i nije nam bilo lako na terenu. Najvažnije je da smo osvojili tri boda i nastavili sa pobedama - rekao je Ben.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas na svom terenu niški Radnički sa 2:0, u utakmici drugog kola Super lige Srbije. Golove su postigli Milan Rodić u devetom i Ben u 92. minutu iz penala.

- Mnogo nam je pomoglo to što smo postigli rano gol. Možda nismo bili na svom nivou, nismo igrali svoju najbolju igru, ali moramo da izvučemo pouke iz današnjeg susreta. Mnogo nam znači što nismo primili gol, imamo izuzetno jaku odbranu. To je izuzetno bitno nama napadačima, ta sigurnost nam pomaže da postižemo golove -  rekao je Ben.

Zvezdinom napadaču ovo je drugi gol na prvih pet mečeva.

- Za mene je ovo posebno važan gol pošto je prvi u sezoni koji sam postigao u Super ligi. Nadam se da ću nastaviti u istom ritmu i da ću pomoći ekipi svojim golovima. Siguran sam pri izvodjenju jedanaesteraca, drago mi je da sam i danas bio hladnokrvan kada sam spustio loptu na belu tačku.

Izabranike Vladana Milojevića za tri dana očekuje novi susret u Evropi, revanš meč sa Suduvom u Litvaniji.

- Želimo da napravimo iskorak, da uđemo u Ligu šampiona i zato nam je meč sa Suduvom mnogo važan. Moramo da zadržimo visok nivo igre, kao i smirenost i hladnu glavu. Pobeda u Litvaniji približila bi nas našem cilju i zato ćemo naporno raditi kako bismo je i ostvarili - poručio je Ben.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija