• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Stevanović

30.07.2018

16:10

KONDE UCENJIVAO, ZVEZDA ODUSTALA! Crveno-beli ostali bez još jednog pojačanja!

Crvena zvezda

KONDE UCENJIVAO, ZVEZDA ODUSTALA! Crveno-beli ostali bez još jednog pojačanja!

Podeli vest

Špansi napadač Pedro Konde je bio na pragu "Marakane", ali se posao u "minut do 12" izjalovio

Razlog je, prema saznanjima Informera, alavost španskog fudbalera. Zvezda je pristala da plati 600.000 evra PAS Janini na ime obeštećenje, dogovorila se i sa igračem o visini plate, ali...

Onda se Konde naprasno predomislio i tražio više para. Prema našim saznanjima, crveno-beli su 30-godišnjem napadaču ponudili između 400 i 500 hiljada evra godišnje.

On je pristao, ali je potom promenio stav i tražio od srpskog šampiona 200 hiljada evra više.

Ovakvo ponašanje španskog centarfora je nateralo ljude s "Marakane" da odustanu od transfera.

Zvezda je prethodno ostala i bez Ričmonda Boaćija, koji je takođe bio na korak od dolaska na pozajmicu iz Đangsua, ali je trener kineskog tima u poslednjem trenutku stopirao transfer.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sladjan

pre 5 godina

fala bogu i netreba nam!!!!!jer za nekog od 30 godina dati toliko to je ludost!!!!!on za godinu dana nece vredeti 200 000 !!treba nase forsirati sta je sa joveticem,pankovim stoiljkovicem sve su to nasi igraci

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17