• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.S.

31.07.2018

09:33

ZVEZDA KRENULA ZA LITVANIJU! Meleg: Nema opuštanja, znamo kako je prošao APOEL!

Crvena zvezda

ZVEZDA KRENULA ZA LITVANIJU! Meleg: Nema opuštanja, znamo kako je prošao APOEL!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde krenuli su put Litvanije, na revanš meč sa Suduvom u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona

Srpski prvak je prvi meč na "Marakani" dobio sa 3:0, ali i pored toga igrači crveno-belih tvrde da se neće opustiti pred revanš, jer znaju da je upravo potcenjivanje rivala bilo kobno po kiparski APOEL, koji je u prvom kolu ispao od Suduve.

- Prva utakmica je završena 3:0, ali to ne znači da nas čeka lak posao u revanšu. Znamo da su APOEL-u tri puta zatresli mrežu u 20 minuta, tako da se ne opuštamo. Ekipa je maksimalno koncentrisana, to šef od nas i očekuje - rekao je pred put Dejan Meleg.

On će, ako zaigra, imati poseban motiv na stadionu u Marijampolju, jer je tu pre pet godina postao omladinski prvak Evrope sa reprezentacijom Srbije.

- U sredu će biti tačno pet godina kako smo osvojili to Evropsko prvenstvo, a igramo baš na tom stadionu - prisetio se Meleg.

"Bez opuštanja" je geslo kojim je na put krenup i vezista Dušan Jovančić.

- Baš kao i ostali u timu, i ja razmišljam o tome da ne smemo da se opuštamo. Nećemo da doživimo neko iznenađenje - istakao je Jovančić.

On je istakao da neće pratiti kako će se završiti revanš duela Spartak Trnava - Legija, iako će jedan od ta dva tima biti rival Zvezdi u 3. kolu.

- Legija može da eliminiše Trnavu i pored 0:2 iz Varšave, ali trudim se da ne gledam toliko daleko. Koncentrisan sam samo na našu utakmicu - rekao je Jovančić.

Revanš meč Suduva - Crvena zvezda igraće se u sredu uveče u Marijampolju od 19.30 časova.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija