• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.08.2018

23:11

ZVEZDA MOŽE NA DINAMO ZAGREB! Ovo su mogući rivali srpskog šampiona u plej-ofu LŠ!

Crvena zvezda

ZVEZDA MOŽE NA DINAMO ZAGREB! Ovo su mogući rivali srpskog šampiona u plej-ofu LŠ!

Podeli vest

Videoton je sliminisao Ludogorec i tako promovisao Astanu u nosioca prilikom žreba za plej-of Lige šampiona. S obzirom na to da Astana u trećem kolu igra protiv Dinama iz Zagreba teoretski je moguće da Hrvati budu protivnik Crvene zvezde na poslednjoj prepreci na putu ka eliti 

Naravno, pod uslovom da Dinamo izbaci Astanu, a da Zvezde eliminiše Spartak iz Trnave u 3. kolu kvalifikacija.

Naime, pošto su završeni revanš mečeva drugog kola kvalifikacija, poznati su  svi parovi trećeg kola kvalifikacija pa tako i potencijalni rivali srpskog šampiona u plej-ofu, pod pretpostavkom naravno da eliminiše prvo Spartak.

Kao i u prethodna dva kola, crveno-beli će na žrebu biti u grupi nenosilaca. Među potencijalnim protivnicima je holandski šampion PSV koji se direktno uključuje u četvrtom kolu, kao i tri tima koji prođu treće kolo kvalifikacija. To su pobednik dvomeča između Astane i zagrebačkog Dinama, pobednik dvomeča Red Bul Salcburg – Škendija i dvoboja Seltik – AEK. 

Zvezda definitivnio ne može da ide na pobednike okršaja BATE Borisov – Karabag i Videoton – Malme, kao ni na Jang Bojse koji se direktno uključuje, jer su svi poput Zvezde u grupi nenosilaca.

Ako Zvezda bude eliminisana od Spartaka, ostaje joj plej-of za Ligu Evrope u kojem je nosilac.

Prvi mečevi 3. kola kvalifikacija se igraju 7. i 8. avgusta, a revanši 14. avgusta. 

PAROVI 3. KOLA KVALIFIKACIJA ZA LŠ

Povlašćeni

Salcburg   Škendija
PSV Ajndhoven 

Seltik – AEK Atina
Astana – Dinamo Zagreb

Nepovlašćeni

Karabag  BATE Borisov
Jang Bojs 
Malme  – MOL Vidi
Crvena zvezda  Spartak Trnava

Anketa




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Branislav Bucic

pre 5 godina

Navijam za fk Crvena Zvezdu od kad znam za sebe.Cestitam klubu na dosadasnjim rezultatima i zelim im da postignu jos bolje rezultate.Nadam se da ce uspeti da udju u grupnu fazu takmicenja za taj uspeh bi bili nagradjeni sa otprilike 22,5 miliona evra plus ako se padne sa boljim timovima u grupi eto jos ekstra dobitka a da ne govorimo o boljoj prodaji igraca plus da velika vecina igraca bi pozelela da odigraju bar sezonu u Zvezdi.Pozdrai idu i listu Informer u nadi da cete nastaviti sa odlicnim radom puno pozdrava od mene iz Skandinavije

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija