• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.08.2018

15:02

NAPADAČ USKORO STIŽE U ZVEZDU! Mrkela: Ne dovodimo po svaku cenu, tražimo kvalitet!

Crvena zvezda

NAPADAČ USKORO STIŽE U ZVEZDU! Mrkela: Ne dovodimo po svaku cenu, tražimo kvalitet!

Podeli vest

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela najavio je skori dolazak novog napadača na "Marakanu"

Napadač je i dalje goruće pitanje u Ljutice Bogdana, a crveno-beli i dalje traže centarfora. Pedro Konde je prvi pik, ali Španac se nećka.

Radimo na napadaču, nećemo po svaku cenu da dovedemo bilo koga. Moramo da donesemo pravu odluku, samo igrača koji će nam doneti kvalitet. Sigurno nećemo ostati bez napadača, imamo ih u igračkom kadru - rekao je Mrkela na predstavljanju Veljka Simića.

Nekada jedan od najtalentovanijih izdanaka Zvezdine omladinske izjavio je da je rani odlazak s "Marakane" bio greška, ali da sada želi da iskoristi drugu šansu da se dokaže u najtrofejnijem srpskom klubu.

crvenazvezdafk

Simić je ponikao u Zvezdi, potom je kao tinejdžer prešao u Bazel, a onda igrao u švajcarskim niželigašima, pre nego što je posle odličnih igara u Zemunu potpisao četvorogodišnji ugovor sa matičnim klubom.

- Nisam siguran da li je bolji put preko inostranstva. Rani odlazak bio je greška, mnogi mladi igrači iz Zvezdine škole mogu da nauče iz mog primera. Prerani odlazak u inostranstvo nije dobra opcija, sada mi je drago što sam dobio drugu priliku u Zvezdi - rekao je na predstavljanju Simić, koji je uzeo dres sa brojem 21.

Mladi vezni fudbaler ističe da se ne plaši konkurencije i da će uraditi sve da opravda očekivanja.

- Ne plašim se konkurencije, ima dosta utakmica, siguran sam da ćemo igrati na tri fronta, kao prošle sezone. Biće dovoljno prilika za sve igrače - istakao je ofanzivni vezista.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija