• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.08.2018

11:22

(VIDEO) ZAHUKTALA ZVEZDA UPISALA NOVU RECKU! Prvenci Simića i Stojiljkovića, crveno-beli primili gol posle 6 mečeva!

Crvena zvezda

(VIDEO) ZAHUKTALA ZVEZDA UPISALA NOVU RECKU! Prvenci Simića i Stojiljkovića, crveno-beli primili gol posle 6 mečeva!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde upisali su i treću pobedu u Superligi, pošto su savladali Voždovac rezultatom 2:1

Vladan Milojević je prilično promenio tim u odnosu na ranije utakmice, ali se to nije mnogo videlo na terenu. Novajlija Veljko Simić debitovao je golom,  dok je prvenac upisao i Nikola Stojiljković. Voždovac je do kraja utakmice smanjio na 2:1 pogotkom Duronjića posle greške Sumaile.

Inače, crveno-beli prvi put ove sezone primili su gol, nakon što su, u Ligi šampiona i Superligi, na šest mečeva u nizu upeli da sačuvaju mrežu. 

Zvezda je povela pogotkom debitanta Veljka Simića na otvaranu utakmice, već u drugom minutu. Potom kontrolisala igru bez problema , da bi Stojiljković u 25. minutu nakon kiksa Ostojića, koji je loše dodao loptu do svog golmana, duplirao prednost srpskog šampiona. Do kraja poluvremena moglo je da bude bar 4:0 za goste ali je Simić prokocako dve dobre prilike. 

U nastavku utakmice, Voždovac je smanji rezultat i uneo neizvesnost.  Rašid Sumaila, debitant u dresu Crvene zvezde, očajno je reagovao pred svojim golom, loptu poklonio Duronjiću, a on lako savladao Popovića za konačnih 2:1.

VOŽDOVAC - CRVENA ZVEZDA 1:2 (0:2)

Strelci: Duronjić u 56 - Simić u 2, Stojiljković u 25. minutu

Stadion: Voždovac. Sudija: Miloš Đorđić.

VOŽDOVAC: Knežević, Ćirković, Mihajlov, Petrović, Kovačević, Ostojić (od 37. Milutinović), Pavlović, Duronjić, Luković, Mašović, Stuparević (od 83. Jevtić).

CRVENA ZVEZDA: Popović, Gobeljić, Degenek, Sumaila, Hajdin, Jovičić, Jovančić, Simić, Milić (od 59'. Jevtović), Srnić (od 86. Milijaš), Stojiljković (od 74. Joveljić).

TOK MEČA 

Drugo poluvreme

90'. Igraće se još 3 minuta!

86'. MIlijaš je u igri, a teren je napustio Srnić.

83'. Filip Stuparević je završio utakmicu, na terenu je Aleksandar Jevtić.

82'. Ljut je trener Zvezde Vladan Milojević.  Prošli su zmajevi po desnoj strani, golman  Popović je odlično intervenisao poskle šuta Ćirkovića, a onda je na loptu natrčao Luković, koji je loptu poslao iznad prečke. Umalo 2:2, gosti su imali sreće.

74'.  Nikola Stojiljković se seli na klupu, a na terenu je mladi Dejan Joveljić! 

73'. Priliku je imao Miloš Mihajlov posle kornera, udario je loptu glavom, ali je lopta proletela kraj stative. 

67'. Degenek je lako izgubio loptu na svojoj polovinu, na njegovu sreću nije kažnjen. Mašović je glavom poslao loptu preko gola.

59'. Izmena Vladana Milojevića. Nemanju Milića menja novajlija Milan Jevtović.

56'. GOL! Voždovac je smanjio na 2:1. Sumaila se revanširao Ostojiću. Jovančić mu je vratio loptu glavom, a on  nonšalantno hteo da je prosledi ka Popoviću. Grešku je kaznio Borko Duronjić i prekinuo niz Zvezde od šest mečeva u nizu bez primljenog gola.

55'. Dobra šansa Stojiljkovića! Šutirao je sa distance iz okreta, a lopta je prošla tik iznad prečke.

53'. Odlično je skočio Stojiljković nakon ubačene lopte Gobeljića, međutim, lopta je završila tik pored leve stative. 

49'. Dobar napad Zvezde, ali bez prave završnice, Srnićev šut je izblokiran.

Informer

Prvo poluvreme

45'. Nova prilika za Simića. Hajdin je poslao centaršut s levog boka, a Simić  bio sam na sedam osam metara gola, pucao glavom, ali pogodio prečku.

44'. Sjajna akcija Zvezde. Jovančić je poslužio Stojiljkovića, koji je mogao da šutira, ali je bio nesebičan, posalo je loptu petom za Simića, kome Knežević zaustavlja šut. 

40'. Veljko Simić dobio je žuti karton nakon neopreznog starta na Pavloviću.

37'. Izmena u Voždovcu, umesto najvećeg krivca za drugi gol Zvezde, Branka Ostojića, igraće Zoran Milutinović.

36'. Stojiljković, strelac drugog gola, prošao je po desnoj srani,  ali bezuspešno centrirao u kazneni prostor Voždovca.

35'. Simić je šutirao sa distance, mada je imao i boljih rešenja. Knežević prvi dolazi do lopte. 

25'.GOL! Zvezda vodi 2:0! Prvi gol Stojiljkovića u dresu Zvezde i to nakon katastrofalne greške domaćina.  Defanzivac Voždovca Ostojić hteo je da doda loptu svom golmanu Kneževiću, ali je to uradio katastrofalno loše, na tu loptu naleteo Nikola Stojiljković, prešao čuvara mreže "zmajeva" i povisio na 2:0!

23'. Voždovac je posle primljenog gola znatno ofanzivniji i konkretniji, ali Zvezda potpuno kontroliše dešavanja na terenu.

14'. Simić je baš raspoložen za igru, probio po desnom boku, pokušao da pošalje loptu ka Stojiljkoviću, ali ništa od šanse da se ozbiljnije zapreti domaćinu.

12'. Šansa za Voždovac, šutirao je Petrović,  lopta se odbila do Ćirkovića, ali on je loptu smestio daleko iznad gola.

8'. Domaćin je uputi prvi šut u okvir gola Crvene zvezde, ali je to bio lak posao za Gorana Popovića.

6'. Srnić je izveo jedan korner, ali je lopta došla samo do golmana Kneževića.

2'. GOL! Zvezda vodi 1:0! Na debiju u prvom timu Zvezde Veljko Simić je postigao pogodak, lepše nije moglo! Bio je na pravom mestu i zatresao mrežu protivnika nakon odbitka i sa nekih deset metara od gola. 

- Zvezdu u  utorak očekuje prvi meč 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Spartaka iz Trnave, pa je trener Vladan Milojević "izmešao" startnih 11.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17