• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.08.2018

23:09

(VIDEO) PRVENAC ZA PORODICU I NAVIJAČE! Simić nije mogao da zamisli bolji debi!

Crvena zvezda

(VIDEO) PRVENAC ZA PORODICU I NAVIJAČE! Simić nije mogao da zamisli bolji debi!

Podeli vest

Dva minuta bilo je potrebno Zvezdinom novajliji Veljku Simiću da postigne debitantski gol u crveno-belom dresu protiv Voždovca (2:1)

- Utisci su fenomenalni, nisam mogao da zamislim bolji debi. Prvi gol u ovom klubu je nešto o čemu mnogo fudbalera sanja, a meni se taj san ostvario veoma brzo. Čitava akcija koja je prethodila golu je dobro uigrana, odličan centaršut Gobeljića, sačekao sam povratnu loptu, ragovao sam brzo i poslerećilo mi se da je lopta ušla u gol. Porodica je uvek uz mene i zato bih njima posvetio ovaj gol, kao i našim fenomenalnim navijačima koji su uvek uz ekipu i koji su nam dodatna snaga – rekao je Simić.

U dosta izmenjenom sastavu u odnosnu na prethodnu utakmicu izabranici Vladana Milojevića odlično su se snašli na meču "na krovu”.

- Svi znaju da Zvezda ima dva podjednako dobra tima, da su svi igrači izuzetno kvalitetni i da svi možemo da odgovorimo na sve zahteve na više frontova. Pokazali smo to danas na meču sa Voždovcem. Osvojili smo nova tri boda, prvi smo na tabeli, što je u ovom momentu najvažnije. Odigrali smo danas prvih 60 minuta na jako visokom nivou, posle toga smo malo pali, nepotrebno zakomplikovali utakmicu i možda doneli malo napetiju završnicu utakmice našim navijačima, ali najvažnije je da smo na kraju trijumfovali.

Izabranike Vladana Milojevića već za tri dana očekuje duel u rećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Spartaka.

- Do sada smo bili fokusirani samo na meč sa Voždovcem, sada ćemo se okrenuti analizi Spartaka. Očekujem svakako da ćemo se dobro pokazati u tom susretu, mi smo Zvezda i to se od nas očekuje. Idemo na pobedu – poručio je Simić.

(VIDEO) ZAHUKTALA ZVEZDA UPISALA NOVU RECKU! Prvenci Simića i Stojiljkovića, crveno-beli primili gol posle 6 mečeva!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija