• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.08.2018

16:39

UEFA NEMILOSRDNA PREMA ZVEZDI! Crveno-beli kažnjeni sa dve utakmice pred praznim tribinama!

Crvena zvezda

UEFA NEMILOSRDNA PREMA ZVEZDI! Crveno-beli kažnjeni sa dve utakmice pred praznim tribinama!

Podeli vest

Fudbalski klub Crvena zvezda kažnjen je od strane Evropske kuće fudbala (UEFA) sa dve utakmice pred praznim tribinama

UEFA nije imala milosti prema srpskom šampionu, a pored dva meča bez prisustva navijača, Zvezda će morati da plati i 72 hiljade evra.

Disciplinska komisija Evropske kuće fudbala je žestoko kaznila Crvenu zvezdu zbog navodnih rasističkih parola i slabe organizacije duela protiv Suduve.

Deo kazne crveno-beli će odslužiti u ovogodišnjem plej-ofu protiv Salcburga ili Olimpije u zavisnosti od rezultata u Trnavi... Zvezda će u slučaju plasmana u grupnu fazu prvi meč u Beogradu takođe igrati bez prisustva navijača.

Crvenoj zvezdi se na teret stavlja ponašanje dela navijača, tačnije klicanje generalu Draži Mihajloviću što je evidentirao izalsnika FARE, agencije koja usko sarađuje sa UEFA. Pored toga problem je bilo i blokirano stepenište što je povreda člana pravilnika 38 o bezbednosti.

Na odluku UEFA sigurno je uticala i činjenica da su crveno-beli pod uslovnom kaznom zbog sličnih dešavanja.

Revanš susret trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Zvezde i Spartaka iz Trnave igra se u utorak do 20.45, a prvi meč na našem najvećem stadionu okončan je bez pobednika - 1:1.

Srpski šampion imaće pravo da uloži žalbu na odluku UEFA, ali svakako proces neće biti završen pre plej-of runde. Zbog toga ostaje nada daće taj drugi meč učenici Vladan Milojevića igrati pred navijačima. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nišlija

pre 5 godina

Ako i treba tako. Dokle više da ovi narkomani i siledžije upravljaju Zvezdom. Ne dopadaju im se pojedini igrači koji su mogli da donesu kvalitet, skandiraju i vode politiku umesto da bodre tim. Sada neka gledaju kako Zvezda ispada iz kvalifikacija za LŠ i LE. Ovi sto upravljaju severom su direktni krivci za ovu kaznu. Voleo bih da su nas kaznili na 5 god...

Goran

pre 5 godina

I trba jaos vise kad od majmuna pojedinih ne moze da se ode na utakmicu

Miso

pre 5 godina

Eto koliko volimo zvezdu,svaki put je olaksamo za 100-200.000 eura kazne,plus gubitak od neprodatih karata,a bez podrske navijaca nije lako igrati.

Goran Dimitrijevic

pre 5 godina

NIJE UEFA NEMILOSRDNA,NEMILOSRDNI SU ONI KOJI SEBE NAZIVAJU NAVIJACIMA! Da jednom organi reda isprazne deo tribina gde se prave gluposti i uefa bi drugacije reagovala.Ali posto to niko NE SME da uradi ni na jednom stadionu,onda ostaju samo kazne.Koliko je dobrih pojacanja i vrhunskog razvoja mladih igraca moglo biti da nije ovakvih navijaca?Ali traziti razum kod pristalica klubova a zanemariti ga u svim drugim delovima drustva je potpuno BLESAVO!

magla

pre 5 godina

Djeneral DRAZA MIHAJLOVIC je odlikovan od strane SAD, tako da mi sa te strane ova kazna nije jasna? Sto je sa hrvatima i njihovim klicanjem anti gotovini?

MIĆKO

pre 5 godina

NAS KAD ODERU TO JE NAJVIŠE,USTAŠE CRTAJU SVASTIKE PO TERENU I TO NIJE NIŠTA,ALI I MI VIŠE SA DRAŽAMA,NEDIĆIMA I KOJEKAKVIM SMO PRETERALI.

Doca

pre 5 godina

Zbog ovih morončina narko-dilera `vođa` delija izgubićemo i od Olimpije i time 16mil evra. Rukovodstvo kluba treba već jednom da podvuče crtu ili ode. ..bo vam sve...

milos

pre 5 godina

sram da vas bude zvezdo kako prodajete karte za trnavu,momci sede u kaficu kod marakane i prodaju karte za stolom,iznajmio sam prevoz sa drugarima i nisu nam dali 10 karata,svi uzeli slobodan dan i platili 50 posto prevoz,videli ste nas sada i izgubili 10 vernih navijaca sa istoka,ja sam bacio clansku kartu. uzas!

KUJ SAD DA NARICE JOOOOOOOJ

pre 5 godina

ZVEZDA JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ

Dragan

pre 5 godina

Bilo je pitanje dana kada ce Zvezda biti kaznjena. Uprava nema snage da se sa propalicama suoci i da ih se resi. Sto su hteli sada su uradili. Zbogom Evropo.

Grobar

pre 5 godina

A sto im je zasmetalo skandiranje Cica Drazi !? Mozda zato sto se borio protiv nemackih fasista. Sa druge strane ovi sto skandiraju za dom spremni bivaju postedjeni.

Milan

pre 5 godina

Nikada se mi necemo nauciti kulture dokle god imamo kukolj i naciji,onaj ko zna da igra fudbal njemu je sve jedno da li ima 5 ili 50.000 gledalaca.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija