• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

10.08.2018

23:05

UEFA ŠOKIRALA DŽAJIĆA: I jedna utakmica je mnogo, a dve su stvarno previše!

Crvena zvezda

UEFA ŠOKIRALA DŽAJIĆA: I jedna utakmica je mnogo, a dve su stvarno previše!

Podeli vest

Počasni predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić neprijatno je iznenađen kaznom koju su crveno-beli dobili od UEFA

Disciplinci Evropske kuće fudbala kaznili su Zvezdu sa dve utakmice igranja pred praznim tribinama, kao i novčanom kaznom od 72.000 evra.

- Očekivali smo jednu utakmicu, što je mnogo, a ove dve su zaista previše. UEFA očigledno insistira na nekim principima, možemo mnogo da polemišemo oko toga da li su ispravni ili ne, ali moramo da ih prihvatimo - rekao je Džajić za Novosti.

Bivši fudbaler i funkcioner srpskog šampiona smatra da fudbal bez publike nema nikakvog smisla.

- Ne znam čemu vodi takva kazna, jer ni prijateljski meč bez publike nema smisla a kamoli takmičarski. Mnogo je Zvezda propatila i u prošlosti, setite se da smo 1992. ceo ciklus Kupa šampiona igrali u Temišvaru, Sofiji. Zna se vrlo dobro kakve navijače ima Zvezda, koliko oni znače timu kao podrška i njihovo odsustvo može da se odrazi na našu težnju da i ove sezone napravimo rezultat u Evropi - istakao je Džajić i dodao:

- Ne radi se se samo o meču plej-ofa nego i prvom narednom, svi se nadamo na jesen. Kazna dolazi u nezgodnom momentu, videćemo da li će možda neka žalba da urodi plodom, ali iz ove kože se ne može. Moramo videti u budućnosti da nam se ovakve stvari više ne dešavaju - zaključio je Džajić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)
Društvo

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)

Hraniteljku iz sela Voluja kod Kučeva (ime poznato redakciji), zaprepastila je tragična vest da je maleni A.J. (6) kojeg, kako kaže, voli više od života, tragično preminuo. Naime, u lokalnim medijima se pojavila informacija da se dete zadavilo čepom od soka u utorak 9. aprila i da je sahranjeno sutradan. Reporterka Informera uputila se na lice mesta, kako bi utvrdila šta se zapravo dogodilo.

15.04.2024

22:41

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija